28 екипажа заявиха участие в спринтовото рали "Пещера"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:42 / 15.04.2021
771
Стана ясен броят на екипажите, заявили участие в първия за сезона рали спринт. За състезанието, което ще се проведе в Пещера, има подадени 28 заявки за участие в първия кръг от националния шампионат по рали спринт. Сред заявените участници са шампионът в дисциплината за последните две години - Мирослав Ангелов с навигатор Георги Гаджев с тяхната Skoda Fabia R5 Evo.

В Пещера ще се появи и младият пилот от Панагюрище Денис Станчовски, до него на дясната седалка на тяхното Peugeot 208 R2 ще седне Явор Брънков. Двукратната европейска шампионка Екатерина Стратиева, заедно с навигатора си Георги Аврамов също са сред заявените за участие.

Опознаването на двата скоростни етапа “Пещера" и “Св.Константин" ще бъде в събота, след което на състезателите им престои технически и административен преглед при спортните комисари. В 18:00 часа на площад “България" в Пещера ще бъде даден и церемониалният старт на Рали спринт “Пещера" 2021.

Състезанието се организира благодарение на изключителната подкрепа от страна на Община Пещера и кмета Йордан Младенов.

Организаторите от АСК “Пещера" са определили същинската част от състезанието за неделя, когато екипажите ще преминат по два пъти по състезателните отсечки. Първият победител в рали спринт “Пещера" ще стане ясен след 48,32 състезателни километра.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).