Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (8)
С успех премина спортната кампания "Ваканция без грижи" във Варна
Автор: Пламена Николова 16:17 / 16.08.2021Коментари (0)948
На 12 и 13 август в морската столица се проведе национален турнир по "Стрийт фитнес“ с участието на деца и младежи от Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Карнобат, които показаха своите умения в уличния стрийт фитнес.

Тринадесетото издание на спортната кампания премина с много емоции и вълнения сред участниците.

Призовите места в категория момчета до 16г. възраст грабнаха: 1-во място: Денис Маринов от Карнобат, 2-ро място Георги Михайлов от Бургас, 3-то място отиде при Петър Петров от Ямбол, в категорията от 17 до 19г.

Първото място спечели Радослав Радев от Варна, второ място Иван Андреев от Варна и третото място отиде при Митко Иванов от Карнобат.

В категорията над 20 г. първо място спечели Александър Радев от град Пловдив, второ място Йордан Господинов от Карнобат и третото място отиде при Младен Николов от Карнобат.

Наградените получиха лаптопи, мобилни телефони, смарт часовници, външни батерии, купи, грамоти и медали.

Тази година и победители и победени получиха много предметни награди, като блутут колонки, слушалки, външни батерии и др.

Откриването на спортната кампания беше уважено от Кмета на район "Одесос“ Варна г-н Георги Недев и Данчо Илиев – главен експерт в дирекция "Спорт“ на община Варна.

Във вторият ден участниците в турнира показаха своите умения на жителите и гостите на Варна, като дори някои от посетителите имаха възможност да се научат в тънкостите на уличният стрийт фитнес.

Националното сдружение на сираците в България изказва огромна благодарност за реализацията и подкрепата на Генералния спонсор "Техномаркет“, основния спонсор "Елдоминвест“, дирекция "Спорт“ на община Варна, район "Одесос“ град Варна, "Престиж 96“, Аладин Фуудс“, "Фънсити +“, сънародниците ни от сдружение "Българка Чикаго“ като Ники Лазаро присъства лично на награждаването и поздрави участниците в спортната надпревара заедно с Директора на дирекция "Спорт“ на община Варна Кристиан Димитров.

Вярваме, че спорта учи на самодисциплина и е най подходящият начин за здравословен начин на живот и алтернатива за уплътняване на свободното време през ваканцията на младите хора, уточни Слави Михайлов и сподели, че ще продължи изданията на тази кампания, която през годините е обхванала над седем хиляди деца и млади хора от цялата страна.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букмейкърите отписаха Лудогорец за гостуването на Андерлехт
Николай Киров: Важно е да се види промяната
Страхотен шанс за Григор Димитров за Финалите в Торино
Григор Димитров стартира с успех над китаец във Виена
Варна събира най-добрите млади катерачи на Балканите
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: