Боби Михайлов се обръщал към Хубчев с "Гложенски селянин", твърди Бербатов

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:03 / 05.10.2021
1514
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов отново разкритикува Борислав Михайлов и работата на родната централа.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед разкри, че Михайлов си е позволявал да обижда Петър Хубчев публично, по времето когато той е водил националния тим на страната. Димитър Бербатов твърди, че бившият селекционер е бил наричан с думите: "Гложенски Селянин“. Самият Петър Хубчев е роден в с. Гложене.

Обвиненията на Димитър Бербатов не спират само това, той посочи отделни моменти от програмата на БФС в периода 2018-2022 и я определя като “пълен провал".

Според него подготовката за мачове е била на фона на “сватби, кръщенета и банкети, на фона на вечни чалга хитове в хотел-ресторанта на Националната футболна база".

В публикацията в социалните мрежи Бербатов анализира обема на програмата и основните цели през посочения период, както и невъзможността тимът да се класира за Европейското първенство през 2020 г.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед коментира представянето на националите ни, треньорските ротации и “чалга условията за националите". Развитието на спорта сред подрастващите и жените, както и цялостния интерес към футбола също са поставени под въпрос.

Предстоящият извънреден конгрес ще се състои на 12 октомври. Кандидатури са подали Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, Ивайло Дражев, Христо Христов и Георги Захариев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).