Пампорово посреща последния кръг от Българския рали спринт шампионат

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:13 / 29.10.2021
676
Курортен комплекс Пампорово ще посрещне последния кръг от Българския рали спринт шампионат за сезон 2021. След като няколко от кръговете в първенството бяха отменени заради различни обстоятелства, благодарение на усилията на "Пампорово“ АД, Община Смолян и Община Чепеларе, екипажите участващи в спринтовата дисциплина ще имат гарантиран финал на сезона.

Първото издание на рали спринт "Пампорово“ ще се проведе на 6 и 7 ноември, и ще предложи четири скоростни етапа с обща дължина от 40,62 състезателни километра. Общата дистанция, която ще трябва да покрият състезателите е 145,52 километра.

Трасетата, по които ще се проведе състезанието, са непознати за всички екипажи и гарантират вълнуващ край на сезона в националното рали спринт първенство.

Щабът на състезанието ще бъде разположен в хотел "Перелик“ в курортен комплекс Пампорово.

Първото издание на рали спринт "Пампорово“ ще бъде открито с церемониален старт в 17:30 ч. в събота (6 ноември), а същинската надпревара ще стартира на следващия ден със специален етап 1 "Смолянски езера“ в 9:30 часа.

Награждаването ще се проведе пред хотел "Перелик“ и е планирано за 15:30 часа.

Половин час по-късно, хотел "Перелик“ ще приеме и церемонията по награждаването на шампионите и призьорите в Българския рали шампионат и Българския рали спринт шампионат – формат, който се случва за първи път в модерната история на шампионатите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).