БФС: Шефът на УЕФА подкрепи идеите на Борислав Михайлов за промени в родния футбол

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:10 / 10.12.2021
740
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов проведе работна среща с ръководителя на европейския футбол Александър Чеферин по време на честванията на 30-ата годишнина от създаването на Футболната асоциация на Украйна в Киев. Михайлов и изпълнителният директор Борислав Попов бяха сред официалните гости на юбилея, събрал на едно място елита на европейския и световния футбол.

В разговора си президентите на БФС и УЕФА обсъдиха перспективите пред българския футбол и се обединиха около тезата, че залегналите във визията на настоящето ръководство промени и проекти гарантират прогреса на най-популярния спорт у нас, похвалиха се от футболната ни централа.

Преди официалната церемония с участието на президента на Украйна Володимир Зеленски, Борислав Михайлов бе част от кръгла маса редом с представители на Борда на ФИФА, висши ръководители на УЕФА, както и президентите на футболните асоциации на Кипър, Полша, Литва, Латвия и Молдова, като на срещата бе обсъдено развитието на играта в контекста на актуалните предизвикателства в глобален мащаб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).