Наско Сираков направи дарение от 60 хил. лева навръх юбилея си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:09 / 27.04.2022
6292
Една легенда на 60! Толкова години натрупа зад себе си бившият голмайстор и настоящ собственик на "Левски" Наско Сираков. Той отпразнува вчера юбилея си, а празникът започна още от настъпването на полунощ, когато фенове на отбора го изненадаха със заря пред къщата му в Долни Богров.

Наско обяви, че навръх 60-ия си рожден ден дарява 60 000 лева на своята любов "Левски" и това го направи истински щастлив. Сираков направи емоционално обръщение към "сините" привърженици.

"Благодарен съм на съдбата, че отреди да бъда Левскар. Целият ми живот от 12-годишен до днес е посветен на великия син клуб. През всички тези години сърцето ми е отдадено на "синята" идея. Понякога е туптяло от гордост и радост, понякога е кървяло от болка, гняв и обида", пише Наско.

Президентът Румен Радев изрази своето уважение към мажоритарния собственик на "Левски" с поздравителен адрес. "Магията и елегантността, с която докосвахте топката и поразявахте противниковата врата, бяха наслада за "сините" привърженици и удоволствие за футболните анализатори. Незабравими са попаденията и с националната фланелка, с която поставихте България завинаги на картата на световния футбол", пише Радев. Сираков получи поздравления от различни точки на земното кълбо.

От Америка Андрей, синът на другата голяма легенда на клуба Георги Аспарухов, написа: "Честит Рожден Ден на Наско Сираков! Да е жив и здрав най-вече, и дано успее да се справи със, сигурен съм, едно от най-трудните предизвикателства - стабилизирането на любимия отбор! Аз знам, че ще успее!".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).