Кобрата станал баща тайно?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:59 / 07.06.2022
4096
Кубрат Пулев станал татко тихомълком преди няколко месеца. Това разкритие направи бившата му приятелка Андреа, според която боксьорът крие новородено дете. Той станал баща в началото на годината, но явно детето не било планирано или пък отношенията с майка му били твърде сложни, но така или иначе Кобрата и дума не обелил за щастливото събитие.

Затова пък една късна съботна вечер, дали под въздействието на алкохол или други опиати, Андреа изригна в социалната мрежа, че Кубрат Пулев има син. Певицата написа нещо от типа на: "Добре че не се навих да ти раждам навремето без брак, да му мисли тази с "копелетата“. Така блондинката нападна бившия си и го разобличи като пазител на семейните ценности, пише Уикенд.

"Кубрат, обяви си детето!“ – написа в прав текст Андреа, без никакъв свян, че навлиза прекалено навътре в личното пространство на бившия си.

В последните дни наистина пълзят ключи, че Кобрата е станал баща на момче, но все още не е разкрита майката. Интересното е, че родителката не е красавицата Розали, заради която Пулев се раздели с Андреа. Миналата година се появиха слухове, че боксьорът си има вземане-даване с гимнастичката Йоана Николова. Засега не е ясно коя е майката на детето, ощастливила с бащинство 42-годишния боксьор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).