Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Lucky Hunt изкушава участниците в 1000 х 1000 с най-вкусните пици и латино страсти
Автор: Пламена Николова 15:11 / 29.07.2022Коментари (0)627
©
В незабравимо преживяване за участниците обещава да превърне плувния празник 1000 х 1000 генералният спонсор на събитието – фондация Lucky Hunt.

6-ото издание на атрактивната проява, която по традиция събира почитатели на плувната магия от различни кътчета на Европа, и не само, е на 6 август на Южния плаж във Варна. Идеята за преплуването е на председателя на УС на плувния шампион на България ПСК "Черно море“ Филип Ромбаут.

Фондация Lucky Hunt изкушава участниците в плувния празник, който няма състезателен характер, с плеада от удоволствия за окото и душата. Те ще се потопят в магията на латиното, наслаждавайки се на горещи танци, чиято хореография е дело на шампионите Полина и Велизар.

Другата атрактивна изненада от генералния спонсор е вкусен дар – пици, изваяни от шеф Колев, всепризнат майстор на тестения деликатес на Апенините. Ще има още куп изненади, шоу и страхотни емоции, повдигна завесата Светлана Хънт, основател и главен двигател на фондацията.

Всеки участник ще получи красива шапка с логото на фондацията. И… ще остане завинаги със сладък спомен от 1000 х 1000 – наслаждавайки с на любимото лакомство на децата – захарен памук.

Фондация Lucky Hunt е създадена през 2016 г. в полза на бездомните животни.

В гр. Девня е приютът на фондацията, където намират дом над 300 кучета. Там има клиника, оборудвана с всичко необходимо за безпроблемна грижа.

В село Крумово е фермата на фондацията, където дом намират кучета, котки, магарета и понита. Всяко лято Lucky Hunt организира посещения и лагери за деца, като целта е да научат по-малките на хуманно отношение към животните.

Основната цел на фондацията е намаляване популацията на бездомни животни и промяна към по-добър и хармоничен живот между животни и хора.

По традиция в 1000 х 1000 ще се разиграе томбола, в която номерата на изтеглените щастливци, ще им донесат супер награди.

Детски кът – Варна, отново ще зарадва късметлии от томболата с карти за любимите им атракции в Морската градина.

Срещу картата всеки палавник може да управлява водно колело в красиво езеро, редом до семейство костенурки и патици, да се завърти шеметно на някои от пъстрите въртележки, да катери палма или да разпусне на игрището за мини голф.

 За първи път "Оптики Радушеви" ще възнаградят печеливш от томболата с ваучер за бутикови модни слънчеви очила – перфектният избор за Лято 2022. Оптиката работи професионално с известни марки диоптрични стъкла, рамки и слънчеви очила. Предлага контактни лещи и разтвори, както и бърз сервиз до 30 мин. Ако се доверите на професионалистите в "Оптика Радушеви", специалисти ще извършат проверка на зрението ви със специален компютър – авторефрактометър.

Ваучери за бутикови, впечатляващи торти, излезли изпод златните ръце на Мери и нейния екип, осигурява десертното топателие Cherry by Mary. Любимите сладости на варненци са изцяло от качествени суровини, само с истински продукти – без заместители и изкуствени добавки, и по оригинални авторски рецепти. В Cherry by Mary ваят най-вкусните десерти във Варна, а вредните съставки, фонданът и прекомерната захар са табу.

Веригата елитни ресторанти "Стария чинар“ осигурява стилни вечери с подбрани кулинарни специалитети и за най-претенциозните ценители на деликатесни блюда. В "Стария чинар" ще поглезят небцето ви и с вкусни домашни гозби. А докато опитвате вкуса на лятото, ще се насладите на неустоими, фантастични блюда и квалитетни напитки.

За втора поредна година щастливци от томболата ще опитат най-вкусните миди по родното Черноморие – с ваучер подарък от ферма "Дълбока".

Многобройни са и спортните летни награди, осигурени традиционно от община Варна – плажни артикули – плувни очила, фризби, топки, хавлии, които ще направят почивката ви атрактивна.

Томболата ще донесе на изтеглените участници с печеливши номерца и фантастичен източник на био енергия – специална награда, подаръчна кутия MelliGel.

Чудодейният меден енергиен гел дава на спортистите чиста енергия, без химия, ГМО и алергени.  И е дело на български производител със световно признание като качество и чистота.

Продуктът е сертифициран от Informed Sport – глобална марка за гаранция, че няма съдържание на забранени средства за употреба от професионални спортисти.

Меденият еликсир е стопроцентова гаранция за отлични резултати.

Гелът съдържа пчелен мед, смесен със сурови растителни храни и екстракт от хималайска сол – вълшебна формула, която стимулира имунитета. А вкусът му е свеж и натурален.

Плувният празник 1000 х 1000 се организира с изключителното съдействие на концесионера на плажната ивица "Лазурен бряг 91“.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Спартак Варна с още едно познато лице като нов спонсор на клуба
Григор Димитров е явен фаворит на букмейкърите за старта си на турнира в Стокхолм
Време е! Григор Димитров стартира днес участие на любим турнир
Никола Цолов отново със страхотен резултат на тестовете в Барселона
Сензация в Швеция! Григор Димитров няма да играе с финалист от Уимбълдън
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: