Черно море победи с 1:0 Дунарея

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
16:57 / 03.02.2010
1620
Черно море победи с 1:0 румънския Дунарея (Галац) във втората си контролна среща от зимната подготовка. Двубоят се игра в курорта Албена на тежък и заледен терен, който варненци успяха частично да почистят в часовете преди спаринга. Единственият гол в мача вкара Атанас Борносузов с удар от 20 метра в 77-ата минута. „Моряците“ пропуснаха още няколко положения чрез Герасим Заков, Танко Дяков и Борносузов. Наставникът Велизар Попов остана доволен от дошлите на проби Красимир Кръстев, Георги Аврамов и Александър Александров, но ще вземе крайното си решение за тях след проверката с Несебър в събота. Във Варна се завърна защитникът Сашо Александров, който не се разбра с молдовския Шериф. Даниил Ратников пък е в Естония, за да оправи документи, след което се връща във Варна.

Черно море: иргов, Александров, Дяков, Домакинов, Адемар, Стоянов, Борносузов, Кръстев, Аврамов, Г. Илиев, Заков (Илчев, Трифонов, Кулибали, Лазаров, Бачев, Димов, Маркес, Д. Георгиев, Т. Колев, Николов)


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).