Велизар Попов доволен от новите в отбора

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
17:52 / 03.02.2010
973
Наставникът на Черно море Велизар Попов остана доволен от дошлите на проби Красимир Кръстев, Георги Аврамов и Александър Александров, но ще вземе крайното си решение за тях след проверката с „Несебър“ в събота. „Доволен съм от контролата, въпреки тежкия терен, на който се проведе. Беше трудно да се играе, но домакините от Албена се постараха да почистят терена колкото могат. Двата отбора хвърлиха много усилия. На този етап, при тези условия, няма какво повече да искаме от момчетата. Въпреки всичко, те се стараха. Станаха някои добри атаки, с едно-две докосвания, бързи, на скорост. В дефанзивен план седяхме добре. Нямаше нито едно положение пред нашата врата. Доволен съм от всички”, заяви Попов.
Той е съхранил Георги Божилов, който получи контузия в носа по време на двустранната игра миналата събота. „За намиращите се на проби ни е нужна още една контрола - срещу „Несебър“ в събота, тъй като не вярвам, че има треньор, който за два-три мача и 20 дни тренировки може да прецени някой играч дали става. В общи линии съм доволен и от тримата, но не знам дали ще можем да задържим и тримата”, категоричен бе треньорът.
Във Варна се завърна защитникът Сашо Александров, който не се разбра с молдовския „Шериф“. „Доволен съм, тъй като Сашко е един от най-важните ни защитници. Малко жалко е за самия него, тъй като това беше една възможност, но в бъдещето ще има още много такива пред него”, каза още наставникът на „моряците“. Стана ясно, че естонецът Даниил Ратников се е прибрал в родината си, за да оформи някои документи, след което се връща във Варна.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).