Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Черно море взе Хрисимир Димитров
Автор: Екип Varna24.bg 19:01 / 03.02.2010Коментари (14)1217
© Sportal.bg
Баскетболният Евроинс-Черно море направи страхотен трансфер, след като привлече опитният Хрисимир Димитров. Националът се разделя със Спартак Плевен, който става жертва на финансоват акриза. УТре в 12,30 ч. Хриси ще бъде представен пред медиите на прескофренеция в Двореца на културата и спорта във Варна.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хриси е чудесна покупка , аз съм убеден че с него ще можем да бием и Левски и Лукойл.Да не говорим че той има авторитет и сред съдиите,което не е маловажно.А Пана твоя приятел д-р Къосев има толкова общо със спортната медицина,колкото аз с кубинската революция,той е педиаър по специалност(може да се каже ветеринар,защото по-голяма част от пациентите му не говорят).Между другото Мишо Илиев е също пълна мъгла и щом познаваш Наско Пенев питай го как го лекуваше години наред и как приключи всичко накрая.Това е последното нещо което пиша на тема медицина и да знаеш че не съм много чувствителен и няма как да се засегна от писания по форумите,още повече от съмишленици на тема варненски баскетбол и Черно Море. А това за Шелдън е интересно,глупака си стегна куфарите без много обяснения и сега иска пак да се връща.Аз единствено съжелявам за Саша Боич,ако сега беше тук щях да заложа пари за титла на моряците.
0
 
 
Изцяло съм съгласен с грийнхарт! Какво сте се разревали за Уеб? Той извади няколко мачове, беше чудесен играч, но не незаменим, а в крайна сметка не вземаше малко пари, и за тях би следвало да е готов да слуша конско. Шелдън е лигльо и редовно ме пита как да се върне тук! Който е достатъчно глупав да избяга няма място в отбора. И Мираковски и Желев са класически единици, а основните проблеми с Уеб започнаха, когато го направиха двойка, защото е прекалено нисък за този пост и лесно го надиграват. Колкото до Хрисимир - той е един от най-влиятелните (influential) играчи в България, който по нищо не отстъпва на Тодор! Освен това има нещо, което ни липсваше точно откакто го няма Тодор - лидер е и умее да води отбора. Също така Сашо Янев неведнъж е казвал, че това е неговият идол - е, какво по-хубаво от това да събереш заедно най-талантливия млад играч, с неговият лидер! Колкото и да остане Хриси при нас - толкова по-добър ще стане Сашо! За Даниел не ми се говори - само той може да развали всичко! Дано не успее!!!
0
 
 
Аз се кефя, че взехме Хриси. Все едно сме взели Тодор Стойков. И си мисля, че подценявате факта, че покрай него младите ще израстнат много, както и това, че той има повече баскетболен интелект от Даниелчо и ще помогне за тактическото и поведенческото израстване на целия отбор. Също така се радвам, че Симо ще прекарва все по-малко време на терена. А за гардовете, вижте какво правят Пламен и Юли в черноморец и ямбол.....просто голяма тъпотия беше това преди сезона, ама свършила работа....нали са ръководство (или май са ръкоблудство), ще трябва да измислят нещо
0
 
 
Абе какво крило е Тихомир?Винаги е играл единица , ако си гледал юношите щеше да знаеш че е плеймейкър.Никога не съм сравнявал Ерик и Мираковски , двамата са много различни и е наистина жалко че Уеб си тръгна,но пак ви питам кой е виновен и какво да правим?Пак ви казвам,аз няма да плача за Уеб,като не иска да играе за нас прав му път.А Хриси ще ни бъде много полезен.Пак ще говорим , нека да мине малко време,да изиграем няколко мача да вземем няколко победи.
0
 
 
Мираковски може да е какъвто и да е, но Уеб го размаза когато бихме Работнички или кой ни измъкна мача тогава ? Второ Хрисимир Димитров не е плеймейкър. Трето пак същият който срещу нас отбеляза 25 точки, излезе ли срещу европейски отбори се покрива като мишок. По-силни сме ставали, нямахме защита сега и единственият който що годе можеше да организира играта вече го няма. Направо всички играчи да се подреждат на линята и да мятат тройки, ако влязат 30 опита от 70 можем и да измъкнем някой мач.
0
 
 
Не можеш да сравняваш Уеб с Хрисимир Димитров, защото играят на различни позиции, трябва да се вземе нов плеймейкър докато има време, Мираковски не може да издържи цял мач без смяна, а Тихомир Желев играеше по принуда плеймейкър миналия полусезон, той е крило, но се очертава отново да играе по принуда и като гард
0
 
 
А пропуснах да попитам Мираковски и Тихомир не са ли плеймейкъри?Единият е титулярния гард на Македония-страна която прескочи групите на европейското,а другият е поредният талант от нашата школа.Ще видите ставаме по-силни.Наистина Уеб трябваше да остане,страхотна ръка,но кой е виновен?
0
 
 
не знам вие сте много компетентни,аз само си спомням че Хриси миналата година ни размаза за купата в Плевен,сега пак ни вкара 25т.Със сигурност ще е по-полезен от Уеб.
0
 
 
Ужас, без плеймейкър и на негово място 40 годишен ветеран, като са фалирали Спартак поне Престън и Кенърли да бяхме взели също. Станахме вече за смях. Сега не 30 опита ами 40-45 пъти ще се мята от тройката вече на мач. Единственото хубаво е че поне Ценов ще седи на пейката. Егати тъпотиите които стават при нас.
0
 
 
Титла трудно, той вече е на години и му тежат, не е същия играч какъвто беше, сега е по-бавен, тромав, греши елеменатрано, просто няма как да е онзи играч, който беше
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: