Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Неустойката на Ерик Уеб - шестцифрена сума
Автор: Екип Varna24.bg 19:21 / 03.02.2010Коментари (14)871
© Bullgarianbasket.com
Президентът на „Черно море“ Асен Христов гарантира, че Ерик Уеб няма да играе повече баскетбол, докато клубът не получи шестцифрена сума като неустойка. Той е бесен от самоволното напускане на американеца, който е получавал всичко, което е изисквал от клуба. Адвокатите на Асен Христов вече подготвят документите, с които да информират родната федерация, ФИБА-Европа и американската федерация за деянието на плеймейкъра. „Не мога да си обясня постъпката му, но при всички положения той повече няма да играе в нашия отбор. Ако иска да продължи кариерата си като баскетболист, трябва да получим шестцифрена сума като неустойка. Създаде ни достатъчно проблеми. Това е професионален договор, който не може просто така да се прекрати. Най-скандалното е, че Ерик е поискал дискове с негови мачове преди седмица, като явно с мениджъра му си мислят, че България е на края на света. Те ще разберат обаче, че не е така", коментира Асен Христов.

Той разкри също, че след като Атила дос Сантош направи силни игри през миналия сезон в „Черно море“, се е помислил за звезда. Отишъл в „Тенерифе“, където не му тръгнала играта и решил да се върне във Варна, но поискал сума, непосилна дори за „ЛУКойл Академик“.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е само Щелдън, Грег Нютън помните ли го и той как си тръгна, беше най-добрия чужденец в първенството тогава, Шелдън, Уеб и те си заминават със скандали, защо става само при нас това?
0
 
 
Ще ви е*а майката и коментатори и ръководство. Интересува ме живо дали ли са според вас неустойка на Веселовс, тия копелета, които го освободиха самоволно?!?! А Дали са дали неустойка на Атанас Пеневе, който беше подписал с тях за 1 година и после му казаха след няколко седмици да си гледа работата. Ами аз ще ви кажа - НЕ! За това да не им дава нищо, да мрът тъпото ръководство!
0
 
 
Колеги работата отиде мноого на зле. Горните неща не ги слушайте, това са като на бат ви бойко медийните изяви: "аз ще ги хвана, ще ги съдя, ще платят милиони..." ДРЪН-ДРЪН е цялата работа. Аз гледам баскет от 15 год във варна и все така се е получавало. Помните ли ВАТО? И после реакцията на варчев? "ние всичко му даахме, а той не си плати парното..." смешни сте. Не можехте за 15 год да задържите свестен чужденец във варна (Юри е изключението, което потвърждава правилото). Не че одобрявам постъпката на Ерик, той ще си понесе последствията, като или няма да играе баскет в Европа известно време, или в последствие ще плати някаква наустойка (толкова малка, че дори няма да чуете за нея). За да се набута така, и да остане без отбор и заплата, значи нещо хич не е било наред. Говорил съм с Ерик, много свястно момче е, от Минесота е, от малко консервативно градче. И не е от онези разлигавени черни от гетата, дето всички знаем че смъркат и други боклуци. Явно много са му са се качили на главата онези двамата всезнайковци. Тяхната работе е да направят правилна инвестиция, после да го използват рационално и да работят с него!!! А не да му викат всеки мач и да го вкарват да прави чудеса и да вади кестените от огъня. Те искат ако може играчите сами да си спечелят мача. Не става така, затова има треньор, техн. директор. Това са хората които носят ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ. А не един или двама играчи, че не вкарали тройки!!! Същото явно е било и с Веселовс, който определено беше можещ играч с доста добра баскетболна култура. Но все нещо не ни достига нали?! Кое ли е то?! А за Хриси...то е ясно, че го взимат на пожар, на Хриси никога, ама никога не му се е играело във Варна и няма да издържи дълго сивия кардинал и даниелчо. Не обича да губи, а и вече е на възраст. Не очаквайте чудеса, ще играе стабилно и навито, ще вкарва когато другите се крият...нещо като Левен предните сезони. Но това не е бъдещето на клуба, а и той надали ще остане догодина, идва за пари и да си дойграе сезона. Нашите просто са надцакали Левски.
0
 
 
Нямало да привличат заместник на Уеб, а той и Мираковски е почти пенсия, не може да издържи сам цял мач, закъсахме я, наистина става много тъпи неща при нас в последно време
0
 
 
Голяма работа, имахме най-добрият отбор в България, най-мощните центрове в лигата и пак Лукойл ни разбиха. Голяма работа че сме играли финал. Гледай тази година за какъв смях станахме, заради едно некадърно треньорче и един пияница провокатор.
0
 
 
И преди сме играли финал, но титла или купа не сме печелили от над 10 години
0
 
 
Зелен Шелдън си тръгна,ама и без него играхме финал.
0
 
 
''Предполага се, че това е следствие от последните мачове, в които Уеб не получи достатъчно шансове и отбеляза общо четири точки. В срещата с Академик той опита само един изстрел за общо 14 игрови минути. Неговото отсъствие за пореден път поставя въпросителни върху методите на старши треньора Даниел Димитров и ръководството на клуба. Нека припомним, че по подобен начин миналия сезон си тръгна Брайс Шелдън, който в последствие прекрати договора си с клуба по взаимно съгласие.''
0
 
 
Абе стига сте плакали за Уеб,той игра средно по 32мин.на мач, какво иска.С лукойл за пръв път стоя по-дълго на пейката и като ощипана госпожица си събра багажа и си тръгна.Може би Даниел и Симо са прекалили с изискванията си към Ерик, но все пак той беше звездата на отбора и е нормално претенциите към него да са по-големи.Не знам аз не го защитавам,каквито и проблеми да е имал,трябваше да ги обяви публично защотот така наказва нас феновете,а не ръководството и ние сме най-потърпевши.
0
 
 
Аз още вярвам, че ще се стигне до разумно решение както за Уеб така и за клуба, иначе и аз подкрепям Уеб, просто не може постоянно само при нас чужденците да си тръгват със скандал, както казах защо в Левски или Лукойл един път не си тръгне някой по същия начин, а при нас всяка година поне един си тръгва както Уеб
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: