Хандбалният Спартак атакува купа и медал със завърнал се национал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:49 / 04.02.2010
405
Хандбалният „Спартак“ ще атакува турнира за купата на България. Това обяви старши треньорът на възстановения през тази година бивш шампион на страната Пенко Златев. Мачовете за втория по сила трофей у нас са на 5, 6 и 7 март в Габрово. „Имаме добър отбор и можем да спечелим купата. Ако го направим, ще сме изпълнили на 120 процента целта си през първата година от възобновяването на клуба. След това се надявам да спечелим и третото място в от първенството. Купа и медал ще е нещо страхотно“, заяви наставникът.

В тима работят много сериозно по селекцията. Първото ново попълнение през зимната пауза е бившият състезател на спартаковци Димитър Петков. Националът игра за последно в силен румънски клуб, но се завръща поне до края на сезона във Варна. Любопитното е, че той е избрал тима от морската столица след купища оферти. „Кой ме искаше ли? Може да се каже, че всички отбори в България. Но аз избрах „Спартак“, от който пазя само добри впечатления. Познавам се с всички момчета в тима и съм сигурен, че ще имаме поводи за радост“, категоричен бе Димитър.

„В преговори сме и с други играчи. Става дума за национални състезатели, които ще обявим, когато подпишем с тях“, заяви пък играещият вицепрезидент на спартаковци Росен Добрев.  В събота неговият тим играе първия си мач от втория полусезон в първенството срещу „Добруджа“ от 19 ч. в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта.

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).