Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Черно море падна от Балкан Ботевград
Автор: Екип Varna24.bg 18:43 / 06.02.2010Коментари (10)839
© Радост Георгиева
Баскетболистите на Балкан Ботевград изненадаха Евроинс Черно море в собствената му зала Конгресна във Варна. Отборът на Петър Клечков победи с 93:86 в първи мач от втория полусезон на Националната блига. Сриещата започна равностойно, но в края на първата четвъртина гостите поведоха с 10 точки за 30:20. Варненци намалиха пасива си след първите 10 минути на 25:31, а със силна игра до края на полувремето изравниха резултата - 50:50. През третата част обаче моряците се надпреварваха да пропускат от зоната за трите точки, както и от близко разстояние, докато Балкан завършваше успешно своите атаки и 10 минути преди края водеше със 73:68. В изключително оспорвана последна четвърт варненци не успяха да стопят аванса на своя съперник и в крайна сметка загубиха с 86:93. Двубоят бе дебютен за Хрисимир Димитров за домакините и Георги Давидов за Балкан. Хриси вкара 16 точки и бе трети по резултатност в тима си след Крум Дойчинов иСимеон Ценов, които забиха 17. Давидов пък завърши с 15 точки, а Иван Лилов вкара най-много за гостите - 21.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нов доказан треньор, само това е решението, имаме добри баскетболисти, но с тях трябва да работи човек, който знае как да ги използва и как да ги накара да се полезни на отбора
0
 
 
Зелен,ти самият каза ,че късметът един ден ще ни изневери,така че дали с Уеб или без него ,няма значение,ние просто играем много,много лошо.Това не е баскетбол,товане е Черно Море.Винаги съм твърдял,че най-важното е да сме във форма за купата и особено за плейофите,но стози трен. вече взех силно да се съмнявам че това е възможно.Варчев е отново е казал,че трябва да вземем мерки,в какво се изразяват не знам,може би отново той да седне на пейката.Но това не е решение,трябва ни нов наставник и то възможно най-скоро.
0
 
 
FC Black Sea, ти предните домакинства на Ямбол и Рилецо гледал ли си ги, това което не стана тогава сега стана срещу Балкан, аз го казах в една тема преди мача, че не може винаги щастливи тройки да ни спасяват, все някога късмета ще спре, а и най-добрия ни играч, плеймейкър и стрелец от зоната за 3 точки - Ерик Уеб напусна заради непрестанните нападки на Варчев и Даниел, че все той е виновен за загубите, сега сигурно пак той ще им е виновен загубата, въпреки че го няма. No Webb. No Party!
0
 
 
пълна трагедия. без никакви идеи в нападение и смешни в защита. отдавна не сме играли толкова зле и пред толкова празни трибуни. не знам от ръководтството как ги виждат тези работи и какво трябва да стане че това човеченце да се махне
0
 
 
Коеф. за Балкан малко преди мача беше стигнал 7.50. Имам големи съмнения за тези пропуски от зоната на трите точки и от близко разтояние. Малко ми "мирише" този мач.
0
 
 
Къде са сега онези капацитети които викаха ''стига сте ревали за Уеб, не бил толкова важен и добър играч'',Желев бил страшен плеймейкър, а Хрисимир Димитров пенсията бил трансферен удар, Мираковски един друг се беше изцепил, че бил най-добрия плеймейкър, тепърва има да ревете още много точно вие, че Уеб си замина, причната да си тръгне не в него, а във Варчев и Даниелчо, сега като го няма Уеб интересно с кой ли ще се оправдават за загубата, евала на Уеб, че ги постави на мястото им тези двамцата, най-вече треньорчето.Ерик Уеб завинаги един от нас! No Webb, No Party!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: