Асен Христов иска финал за Купата на България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (11)
11:47 / 08.02.2010
719
Спонсорът на „Евроинс Черно море“ Асен Христов не е притеснен от трите загуби поред. Той е убеден, че отборът има сили за финал в турнира за купата.
„Какво от това, че сме изгубили няколко пъти. Това е спорт и няма място за безпокойство. Ще губим още, но и ще печелим. Важно е обаче победите да са с пъти повече и накрая да отчетем добра година“, заяви за „Народно дело“ Христов. Запитан на кое място иска да завърши тима след редовния сезон в първенството, той бе лаконичен: „Ще направим така, че да сме на място, което ще ни осигури по-лек съперник в плейофите.“
Христов смята, че в този си вид отборът може да постигне нещо голямо в турнира за купата на България. „В него винаги изглеждаме по друг начин. Аз съм убеден, че ще стигнем до полуфинала, но много искам да играем на финала. Сега е най-важно състезателите да се нагодят по-бързо към новия начин на игра, който ще практикуваме. Знаете, че излезе Уеб и дойде Хрисимир, което означава, че ще имаме нов облик“, завърши Христов.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).