Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Баскетболистите бият в инфарктен мач
Автор: Екип Varna24.bg 19:52 / 10.02.2010Коментари (11)829
© Bulgarianbasket.com
Баскетболистите на „Евроинс-Черно море“ победиха с 91:90 „Рилски спортист“ в двубой от Балканската лига. С успеха си варненци се изкачиха на трето място в класирането на своята група „А“ две срещи преди края на предварителната фаза.

„Моряците“ стартираха ударно през първата четвъртина, повеждайки със 7:0. Те обаче допуснаха обрат за 7:8, след което отново овладяха инциативата и до края на първата четвъртина натрупаха добър аванс най-вече заради силните изяви на Александър Янев. Талантът вкара 10 точки, а след 10 минути игра варненци водеха с 24:18. За съжаление контузия в глезена получи Тихомир Желев, който седна на пейката, но по-късно се появи отново на игрището. През втората четвъртина нещата се обърнаха в полза на миналогодишния шампион в турнира „Рилски спортист“. Гостите от Самоков изравниха резултата и дръпнаха след отлична игра на плеймейкъра си Александър Груев. Той вкара 21 точки след едно полувреме игра и на почивката резултатът бе 42:46 в полза на „Рилецо“.

Третата част бе много оспорвана, а двата тима постоянно си разменяха водачеството в резултата. Малко повече от секунда преди края на четвъртината резултатът бе равен – 71:71, но тройка на Богдан Боев със сирената даде аванс на гостите.

Последната четвъртина отново бе много оспорвана. 31 секунди преди края Петровски вкара тройка за „Рилски спортист“ и тимът му поведе с 90:89. Хриси Димитров даде точка аванс за варненци, който се запази до края.

С най-много точки от състава на „Черно море“ се отличи Александър Янев – 26, добавяйки и 6 борби към актива си. Симеон Ценов вкара 19 точки, а Хрисимир Димитров завърши с 14. За състава от Самоков Александър Груев вкара 34 точки, а Богдан Боев добави 18.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А Хрисмир Димитров вчера беше 3 пъти по-зле и от най-слабия ни баскетболист досега, но Даниел го хвали, според него влизал във форма, че той досега да не би да не е играл в Плевен!?
0
 
 
Късметът бил виновен досега според Даниел Димитров! "Крайно време беше и нас да ни споходи късметът. Тази победа почти сигурно ще ни остави на второ или трето място в групата. По този начин ще избегнем победителя в другия поток, защото няма да сме четвърти", заяви младият специалист.
+1
 
 
за вас Диков може(не те знам какъв си),ама за Черно Море не става.Даниел цял живот е бил мишка и такъв ще си остане.Колкото по-бързо го разкараме,толкова по-добре за всички.
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 11.02.2010 г.
-2
 
 
Аре млъкни бе смешен нали си мн голям стани ти треньор Даниел е най подходящия за нас
+1
 
 
а какво да кажем за тактиката при последното разиграване на рилецо....не късмет, ами не знам какво да го нарека...отново всички грешни треньорски решения, които можеха да бъдат взети, бяха взети!! да не говорим за пародията в атака целия мач! мечтая си да имаме трньор като този на самоков, но уви...никой дори не коментира уволнение на даниелчо - женския полов орган :(
+1
 
 
Варчев пак седна на пейката да помага на Даниел, ако не бяха пак щастливи тройки дори от 9-я метър имаше една на Ценов, просто няма никаква тактика, всеки си стреля, когато си реши, добре че имаме добри изпълнители и засега отбори на нашето ниво ще бием само като домакини тук там с много мъка и с тактиката на треньора - ''тройки''
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: