Спартак пада 1:4 от Нефтохимик, бой между феновете през първата част

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
18:33 / 13.02.2010
3753
Спартак Варна загуби с 1:4 от Нефтохимик в контролна среща, играта на терена на Техническия университет. През първата част извън игрището привържениците на двата отбора си спретнаха яко меле. От варненската агитка разкриха, че всичко е започнало заради това, че фен на Нефтохимик е ударил с бутилка ултрас на соколите. След боя около 7-8 души от 15-членната агитка на бургазлии са получили помощ в спешния център на Окръжна болница, разкриха от щаба на футболния клуб на гостите. Един привърженик на Спартак и двама от Нефтофимик пък са арестувани от полицията.
В самата среща гостите от Бургас поведоха с 1:0 след попадение на Траю Грозев още в първата минута. През второто полувреме в 60-ата минута Илчо Илчев си отбеляза автогол в опита си да изчисти топката и резултатът стана 0:2. Иван Мартинов намали със страхотно воле в 67-ата, след което топката се удари в горната греда и влезе в мрежата. Енчо Лемперов и Трендафил Момчилов направиха резултата 1:4 с голове в 71 и 78-ата минути.

Спартак: К. Георгиев, Илчев, Луго, Бомбов, Ст. Христов, Пенев, Недев, Костов, Г. Костадинов, Генчев, Кр. Щерев (Филипов, Мартинов, Войчев, П. Драголов, Йовчев)
Нефтохимик: Кръстев, Лефтеров, Вълков, Благоев, Фалаков, Щерев, Праматаров, Парушев, Тодоров, Голчев, Грозев (Романов, Джамбазов, Ангелов, М. Христов, Лемперов, Момчилов)


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).