Найденов: Целта ни в турнира бе да обиграваме отбора

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:47 / 14.02.2010
999
Спортният директор на „Спартак“ Иван Найденов остана доволен най-вече от това, че отборът е имал възможност да се обиграе в турнира „Албена къп“. „Срещу „Монтана“ играхме за първи път на нормални условия за провеждане на футболна среща. Преди това бе много тежко, особено в началото. За нас най-важно бе да проведем повече спаринги, за да можем да обиграем отбора. Все пак сме с нов състав, нови играчи, които трябва да се сработят. Титулярният състав за пролетния дял на първенството е ясен на 90 процента“, заяви пред „Народно дело“ Найденов.

Той призна, че в сряда „Спартак“ ще играе срещу „Черноморец“ (Бяла), а в събота е последният мач преди старта на пролетния полусезон на Източната „Б“ група. Желанието на варненци е да гостуват, тъй като започват с две визити на „Калиакра“ (Каварна) и „Родопа“ (Смолян).

§п


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).