От Стяуа твърдят, че засега контрола с Черно море няма да има заради изтеглен мач

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
18:56 / 15.02.2010
889
Контролата, която „Черно море“ предвиждаше да играе срещу „Стяуа“, почти сигурно няма да се проведе. Това обявиха от лагера на румънския гранд, който преди два часа пристигна в курорта Златни пясъци и се настани в хотел „Астера“. Спарингът бе предвиден, тъй като стартът на румънското първенство бе отложен от 20 за 27 февруари. Впоследствие обаче от федерацията на Северната ни съседка върнаха двубоя на Стяуа с Чехлаул за 20 февруари. „В събота имаме мач от първенството, така че сме във Варна само, за да тренираме. Предвиждахме контрола с „Черно море“ единствено ако отложат старта на шампионата ни с една седмица. Това засега не е факт, така че няма как да играем с „Черно море“, заяви за „Народно дело“ човек от щаба на „Стяуа“.

Румънците показаха сериозна организация. Те обявиха, че през тази седмица всичките им тренировки в курорта Албена ще бъдат закрити за журналисти и фенове с изключение на една. Кога точно ще се проведе тя, ще бъде обявено утре на официалния сайт на клуба.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).