Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Васко Кьосев ще играе в Скопие
Автор: Екип Varna24.bg 12:04 / 16.02.2010Коментари (8)554
© Радост Георгиева
Баскетболистът на „Евроинс-Черно море“ Васил Кьосев ще изиграе първия си мач за 2010 г. Талантът страдаше от контузия дълго време и пропусна всичките срещи на тима за последните месец и половина. „Васко е по-добре и пътува за мача ни от Балканската лига срещу „Работнички“ в Скопие тази сряда. Лека-полека ще започва да влиза в игра. Съперникът ни в Балканската лига няма нищо общо с отбора, с който играхме във Варна. Напуснали са го трима основни баскетболисти, а на техни места да дошли младоци. Така че шансовете са на наша страна“, сподели пред „Народно дело“ наставникът на „моряците“ Даниел Димитров. Варненци тръгват утре в 8 ч. за Македония, където ще тренират в 19.

Вчера тимът проведе тежък разговор. Причината за него бе слабата игра и разгромната загуба от „Левски“ в последния кръг. Баскетболистите и спортно-техническото ръководство на „моряците“ се събраха в 15,30 ч. и изгледаха видео от срещата. „Целта на разговора е да си кажем очи в очи какви са причините, за да играем така“, призна Даниел Димитров.

Варненци паднаха до шестото място от осем отбора с последните си три поражения в първенството, две от които домакински. След срещата в Балканската лига утре, тимът се връща и в събота играе с „Рилски спортист“ в Самоков за първенство. Следващия вторник пък е мачът с „Черноморец“ (Бургас) във Варна.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много ясно, че нищо не означава, Ловчен ги би с 50 точки разлика като гост, отбора на Работнички се разпадна заради финансова криза и играят с юноши и деца, Даниел сигурно вече си мисли, че е голям треньор :D
0
 
 
водим с 44:25 на почивката, но това нищо не означава... само отлагат още малко мъките ни. Чудо невиждано - Даниел Гочев завъртял всички играчи само за 20 минути!!!
0
 
 
Работнички играят с децата, ако не бием поне с 20 точки разлика, значи сме били смешни пак, миналия кръг Ловчен ги би с 50 точки разлика, така че Даниел да не си мисли, че със сигурната победа ще замаже положението, време е да си ходи!
0
 
 
В момента, в който изпратиха Васко в София (взеха че отделиха някой лев за диагноза и лечение) беше ясно, че скоро ще го видим на паркета, но защо чакаха един цял месец, в който той ни липсваше ужасно много? Иначе търпението ми се изчерпа да чакам Даниел да стане треньор. Довечера в Скопие пак ще ни разпукат и на Купата няма никак да ми се ходи! Жалкото е, че и да се махне Даниел истинскияи ни проблем си има и друго име. Още по-жалко е, че Асен Христов дава всичко необходимо, но всичко потъва в бездънната яма Варчев! Докато този човек не се махне нищо добро не ни очаква!
0
 
 
купата е в Ямбол. честито на всички. мисля че по добре за нас нямаше как да бъде. чакаме жребия в четвъртък
0
 
 
добре де ако не бяха дошли младоци какво??? отиваме да играеме със "свалени гащи" ли??? то май ние навсякъде така отиваме апак причината всички я знаеме, жалко наистина за поредната прахосана година.Никога не съм си представял че може да скандирам името на Горо Младенов ама сега бих го направил само и само тоя БОКЛУК DANIEL да се махне. Трябва да го смениме на всяка цена
0
 
 
Даниеле още ли не разбра каква е причината да играем така..Главната причина си ти,Даниеле,а с това идват и всички останали пречки и причини,баскетболистите,които имаме,а те не са лоши,да играят по този начин
0
 
 
А досега, когато падахме водеше разговор само с чужденците и най-вече с Уеб, сега Даниел водил разговор с целия отбор, няма такъв глупак, Работнички след финансовата криза играят с децата и всеки ги бие с 50 точки разлика, остава и тях да не бием, добре е поне, че Кьосев се връща с игра, но с тоя треньор и Лодърдейл да дойде ще падаме пак наред
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: