Васко Кьосев ще играе в Скопие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
12:04 / 16.02.2010
554
Баскетболистът на „Евроинс-Черно море“ Васил Кьосев ще изиграе първия си мач за 2010 г. Талантът страдаше от контузия дълго време и пропусна всичките срещи на тима за последните месец и половина. „Васко е по-добре и пътува за мача ни от Балканската лига срещу „Работнички“ в Скопие тази сряда. Лека-полека ще започва да влиза в игра. Съперникът ни в Балканската лига няма нищо общо с отбора, с който играхме във Варна. Напуснали са го трима основни баскетболисти, а на техни места да дошли младоци. Така че шансовете са на наша страна“, сподели пред „Народно дело“ наставникът на „моряците“ Даниел Димитров. Варненци тръгват утре в 8 ч. за Македония, където ще тренират в 19.

Вчера тимът проведе тежък разговор. Причината за него бе слабата игра и разгромната загуба от „Левски“ в последния кръг. Баскетболистите и спортно-техническото ръководство на „моряците“ се събраха в 15,30 ч. и изгледаха видео от срещата. „Целта на разговора е да си кажем очи в очи какви са причините, за да играем така“, призна Даниел Димитров.

Варненци паднаха до шестото място от осем отбора с последните си три поражения в първенството, две от които домакински. След срещата в Балканската лига утре, тимът се връща и в събота играе с „Рилски спортист“ в Самоков за първенство. Следващия вторник пък е мачът с „Черноморец“ (Бургас) във Варна.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).