Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
От лагера на "Черно море": Без Данчо Тъча на "Тича"
Автор: Екип Varna24.bg 19:44 / 16.02.2010Коментари (7)1840
© Varna24.bg
Контролата със "Стяуа" почти сигурно пропадна, чакат решение на румънската футболна федерация

Всички информации, свързани с пристигането на Йордан Тодоров от ЦСКА в лагера на "Черно море", бяха отречени от щаба на варненци. В. "Черно море" научи от източник, близък до "моряците", че изобщо не е преговаряно с вече бившето дясно крило на "армейците". "Нито съм го чувал, нито съм го виждал!" Казано къде нашега, къде наистина, това бяха думите на човек от щаба на "зелено-белите". Както е известно, името на Йордан Тодоров се свързва с това на "моряците" още от миналата пролет, когато Любо Пенев го бе нарочил за изгонване. Самият Тодоров пък в интервю каза, че "Черно море" е вариант за него, след като бе освободен от румънския наставник на "армейците" Йоан Андоне.
В същото време стана ясно, че контролата на "Черно море" със "Стяуа" почти сигурно няма да се проведе. Причината се крие във факта, че от ръководството на румънската футболна федерация решиха да не изместват началото на първенството и то да започне по запланувания график.

Източник: Калоян Златков, в. Черно море







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво на джиката Коментара Е 6! Такива Фенове Като сирака Трябва да са откажи от футбола и да спре да критикува отбора на истина много правилно ви каза Джиката .... Само ЧЕРНО МОРЕ! Не нА Фенове като вас Смешници
0
 
 
Добре ве РАЗБИРАЧИ, майка ви долна честно, не искам да псувам ама сте си за псуване. Искахте да вземем централен нападател, тежък, да може да играе с глава - взехме. Това, че не сте го чували, си е ваш проблем. Само на вас! Искахте десен бек - взехме най-добрия десен бек в нашето първенство, при това млад. Вижте кой беше най-добрия футболист на Берое според фенове и всички и ще разберете. Пак сте недоволни. Искахте да изгоним елетричката, керчев и какалов - няма ги. Пак сте недоволни. Искахте техни заместници - взехме. Единия млад, младежки национал нс страната си. Пак сте недоволни. Не се раздлеихме с никой от основните си играчи - пак сте недоволни. Не сме били на подготовка в чужбина - пка сте недоволни. Няма угодия за вас майка ви да е*а. А къде бяхте като щяхме да изпадаме от Б група ве? Къде бяхте тогава ве, мишки? Не бяхте ли всичките до един фенове на софийската паплач? Кажете ве? Какво само плачете и пречите. Такива като вас трябва да имат забрана да стъпват на стадиона. Станахме трети, играли сме грозно. Изгонили сме кривия - дошъл края на света. Ей заради такива утрепки като вас, мечтата ми е ТИМ да ни оставят, да си отидем в Б група при плебеите(където ни е мястото, с такива фенове като вас) и да си ходим на мачове само хора, които обичаме отбора и не ни интересува, че не се е взел нападател за 6 цифрена сума. Заради такива като вас, винаги ще си останем ПРОВИНЦИАЛИСТИ! Боли ли като ни нарекат така? Да, боли. И мене ме боли, но си е така с такива боклуци като тея двамата рабзирачи, можещи само да критикуват. Най-добре си затворете ши*аните усти, бълващи смао лайна за любимия ми отбор. Любим за мен и много други, но не и за такива като вас, които при първия срив на отбора ни, който все някога ще дойде, независимо след 5 10 или 15 години, ще станат най-големите "фенове" на лефски или цесека, та дори и спартак. Като сте толкова големи, кажете си мнението на стадиона, да ви ви видим дали и там ще сте толкова смели, ши*ани псевдо фенчета. Срам ни е от вас разберете го. Смешни сте прото с тези коментари. Отидете и давайте акъл на майка си, на баща си, на децата си, но не и на отбора ни. Нямаме нужда от вас, вредни сте, разберете го! Дано никога повече не стъпита на Тича. Това ще е най-хубавото нещо, което ще може да се случи на отбора ни. Това ще е много, много по-хубаво от всеки медал, титла, победа или купа. Мханете се, МОЛЯ ВИ!
0
 
 
Много ясно е че Дачо-тъча,ще е най-добрия вариянт за нас Ч.Море.По-добре да не вземем никой зимата,а да вземем един качествен фътболист!!! За съжаление нямаме футболен човек и тренер с разбирания за истинския футбол в клуба. Хората са го казали отдавна:'Малко да имаш на време да ти дойде" Футбола е ПРОСТА игра за УМНИ хора!!!
0
 
 
зелен, бъди сигурен, че точно това, което пророкуваш ще стане.
0
 
 
Очакваше се, добър играч, би ни вършил много работа, но явно ще отиде в Славия или Локо Сф, наши конкуренти, дано не се окаже трансфер подобен на този с Камбуров, когато го взеха без пари, докато ние спим и говорим, че такива играчи не ни трябват, както беше казал бат Кольо, защото имал Геогри Андонов в атака
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: