Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Черно море бие с 2:0 румънския Виктория
Автор: Екип Varna24.bg 14:50 / 20.02.2010Коментари (13)1462
© Ole-bg.com
Черно море победи с 2:0 румънския Виктория Бранещи в последната си контролна среща преди началото на пролетния полусезон. Наставникът на варненци Велизар Попов използва общо 19 футболисти срещу лидера във втора дивизия на Северната ни съседка.

И двата гола паднаха след почивката. В 50-ата минута Даниел Димов изведе Тодор Колев и бързоногият халф си направи подарък за именния ден, откривайки резултата. Само пет минути по-късно Георги Илиев центрира от корнер и Никола Домакинов с глава оформи крайния резултат.

Черно море: Пиргов (46 Илчев), Александров (46 Лазаров), Сашо (46 Домакинов), Кулибали, Бачев (64 Ратников), Димов, Борносузов (46 Дяков), Д. Георгиев (37 Т. Колев), Адемар, Г. Илиев (50 Аврамов), Божилов (46 Заков)








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
прав си не е нужно да ми даваш обеснение...трябва да се обесняваш на лекуващият ти лекар!!!
0
 
 
Не е нужно да ти давам обяснение.леон72-Любовник на ПРИЧЕСКАТА. Некоментирай моя коментар и не ги чети ти си лимпен.
0
 
 
ти пак ли се появи бе...тез дето ги разправяш че познаваш тоз и ония , ги разправяй на други!!! още по времето на кольо спасов съм разговарял с футболисти и те ми са казвали че основната работа е вършел велизар...тактика за отделните мачове , разузнаване на противника и...т.н. всеки един треньор трябва да тръгне отнякаде и да се доказва .велизар е в отбора от 7-8 години и мисля че сега е подходящият момент да поеме отговорноста за представителният отбор. нужно му е само доверие от ръководство и публика...такова каквото получи навремето Херо в Бургас!!!!
0
 
 
Благодаря за съвета Моканов.Ами виждам че само вие двамата с Леон сте ЛЮБОВНИЦИ на ПРИЧЕСКАТА. Не ме познаваш за да твърдиш,че псувам и плюя като хамалин по-отбора и треньорите.НИКОГА не съм го правил няма и да го направя дори и срещу ПРИЧЕСКАТА не е възпитано ОК.Аз лично срещу ПРИЧЕСКАТА нямам нищо против.Единствено съм против неговите разбирания за футбола.НЕСТАВА за Ч.МОРЕ още му е рано не я разбира играта това го казват и момчетата от отбора!!!Вчера изгледах второто полувреме с контузени футболисти и те са на мнение,че Велизар му е рано. Моето мнение за треньор на Ч.Море е да се превлече човек с авторитет доказал се разбиращ игрите в БФС.Екип с Изп.Директор който е наясно с футбола в БГ лобиращ в София. Да им се даде време да работят на спокойствие.Най много ми се иска И.ИЛИЕВ,но алкохолиците под козирката го обидиха много.Има треньори да искаш.
+1
 
 
Сирака, имаш нужда от спешна медицинска помощ, приятелю. Не виждаш, ли че оставш все по-изолиран? Такива като теб плюха и по Колю Спасов, и по Илиян, и по Ясен, и до където ти стигне паметта, все плюха. Ти оставш един от малкото, които продължават да плюят и вероятно пак ще плуят който и да дойде. Запомни едно, нито Моуринио, нито Арсен Венгер ще дойдат на "Тича", както и Любо Супата няма да дойде, по простата причина, че с нищо не е доказал, че е по-добър от Велизар (Прическата ако искаш). И един приятелски съвет. Решавай си нефутболните проблеми на друго място и не им давай отдушник на стадиона.
+1
 
 
ей сираков мухльо къде беше днеска овча главо ?
0
 
 
Ще се скрия след като си замине ПРИЧЕСКАТА обещавам.
0
 
 
абе идиот що не се скриеш някаде...писнало ми е от такива разбирачи , като теб.в този саит трябва да има медатори , които да режат такива псевдофенове като теб!!!
-1
 
 
ПРИЧЕСКАТА бил доволен от подготовката?!!!Аз лично ще ви напомня,че ще започне да се оправдава от съдиите и многото контузени основни футболисти още след мача с Бс.Ще има и още контузени зашото подготовката не е на ниво той не е правил никога това а само е гледал и сега ги претовари.Това ми казват самите футболисти!!!ПРИЧЕСКАТА бил много притеснен за играта на отбора пред гола много трудно вкарваме?????Ами кой да вкара?Без офанзивен футбол голове няма.С един нападател футбол се играе за 0-0 евентуално а не за 3-място.Т. Колев ще му е резерва пак.На Капитанов не му даде шанс!Миро и Данчо са ясни момчетата.Заков и Божилов са за отбор след 8-място да се развиват там.Другите отбори им е лесно с нас като изолират Г.Илиев и Д.Георгиев ище се надяваме на гол от статично полужение. ПРИЧЕСКАТА бил ПРИТЕСНЕН една седмица преди мачовете-ИДИОТ вън от Ч.Море не сме школа за треньори. Това е мое мнение,съжалявам,ако съм засегнал някой от болните Фенове с ТЪМНИТЕ очила.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: