Черноморец (Бяла) бие в Аксаково

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:03 / 23.02.2010
591
Треньорите Красимир Зафиров и Бойко Каменов развалиха приятелството си след двубоя „Аксаково“ - „Черноморец“ (Бяла). Гостите биха с 1:0 (гол на Николай Ненков-Касата). За „Народно дело“ Каменов обяви, че повече няма да поддържа отношения със Зафиров, тъй като не му дал разрешение да участва в двубоя. Както е известно, през есента Бойко риташе за Бяла, а сега е играещ треньор на аксаковци. „Казах на г-н Зафиров, че щом не ми даде бележка, ще ме загуби като приятел. Той ми отговори, че оставаме приятели, но аз не смятам така. Мисля, че в Бяла му помогнах, след като за 11 мача вкарах 20 гола. Дори да бях играл срещу „Черноморец“, нямаше гаранция, че ще бием, защото не съм Марадона. Яд ме е обаче, че не играх“, заяви Каменов. Последният е получил от Зафиров картотеката, която му позволява да рита за „Аксаково“, чак след неделната среща. Така Бойко ще дебютира за новия си тим в гостуването на „Суворово“.
Иначе Каменов не драматизира загубата. „Имахме 7 нови, трима от които не идват на тренировки, а и титулярния ни вратар го нямаше. Не сме играли контроли и съставът не е сработен. Постепенно обаче при нас нещата ще се получат“, оптимист е Бойко. Дебют за „Аксаково“ направиха Марко Илич, Явор Софрониев и Владо Гочев.

Източник: Недко Петров, Народно дело


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).