Комисията по сигурността с малки забележки към "Тича"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
19:30 / 24.02.2010
853
Варненската Комисия по сигурността на стадионите направи задължителния оглед на стадион "Тича" преди началото на пролетния дял на шампионата. Както е известно, председател на Комисията е Петър Пасев, а в нея влизат още представители на полицията, пожарната, общината и архитекти. Крайното становище на специалистите бе, че на "Тича" трябва да се направят минимални корекции, за което работници на стадиона вече се заеха с отстраняването на проблемите. От клуба коментираха, че козметичните проеи не влияят на сигурността на зрителите. Проблемите ще бъдат изчистени в срок.
От комисията заявиха, че одобряват стадион "Тича" до края на 2010 година, което означава и есенния дял на идния шампионат, като си запазва правото при евентуални проблеми със зрителите да наложи вето на решението си.
В същото време Мирослав Манолов, Ели Маркес и Даниел Георгиев продължават да тренират по индивидуален план. Днес от 11,30 ч. на "Тича" е официалното представяне на новите попълнения на "моряците".



Източник: OLE-BG


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).