Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Даниел Димитров: Всеки мач до края ще е като война
Автор: Екип Varna24.bg 21:00 / 24.02.2010Коментари (1)710
© Ole-bg.com
Старши треньорът на „Евроинс-Черно море“ Даниел Димитров похвали играта на своите баскетболисти, които победиха „Черноморец“ (Бургас) със 104:85. „Вече приличаме на това, което искаме. Естествено, говоря за първите три части, а не за четвъртата, в която допуснахме 35 точки. Тогава обаче в игра бяха и някои от състезателите, които по-рядко влизат на терена. Феновете също ни помогнаха малко или много да уцелим правилния път. Срещата, която проведохме в понеделник с тях, бе ползотворна. На нея се казаха много неща – някои приятни, други неприятни. Играчите ми разбраха за какво става въпрос и го показаха“, заяви за „Народно дело“ младият специалист.
Димитров отчете като голям брой личните нарушения в мача. „Не всеки ден се виждат 30 фаула за единия отбор и 25 за другия. Надявам се, че силната игра в тази среща ще продължи и занапред. Във вторник приемаме „Ловчен“ в последен мач от групите на Еврохолд-Балканската лига и ако бием, сме втори, ако не – четвърти. След това гостуваме на „Ямбол“, след което почва и Купата на България. Така че до края всеки мач ще е война. Срещу „Черноморец“ съм доволен от всички, като искам да отлича четиримата централни нападатели“, коментира Даниел.
От днес на лагер с националния отбор в София са Крум Дойчинов, Тихомир Желев, Александър Янев и Васил Кьосев. Последният игра за първи път през 2010 г. пред варненска публика, но според Даниел Димитров още не е готов игрово. Треньорът на „моряците“ обаче е категоричен, че лагерът с представителната гарнитура ще се отрази добре на таланта.

Източник: Александър Дечев, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
страшна работа и пак в час пик след мача :))) тъй се става шампион с пияният ти капитан и други по дискотеките... по-добре би звучало всеки мач до края ще е като кючек :))) мираковски и той ги е научил вече нищо , че е от скоро...давай симе с теб сме !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: