Даниел Димитров: Всеки мач до края ще е като война

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
21:00 / 24.02.2010
710
Старши треньорът на „Евроинс-Черно море“ Даниел Димитров похвали играта на своите баскетболисти, които победиха „Черноморец“ (Бургас) със 104:85. „Вече приличаме на това, което искаме. Естествено, говоря за първите три части, а не за четвъртата, в която допуснахме 35 точки. Тогава обаче в игра бяха и някои от състезателите, които по-рядко влизат на терена. Феновете също ни помогнаха малко или много да уцелим правилния път. Срещата, която проведохме в понеделник с тях, бе ползотворна. На нея се казаха много неща – някои приятни, други неприятни. Играчите ми разбраха за какво става въпрос и го показаха“, заяви за „Народно дело“ младият специалист.
Димитров отчете като голям брой личните нарушения в мача. „Не всеки ден се виждат 30 фаула за единия отбор и 25 за другия. Надявам се, че силната игра в тази среща ще продължи и занапред. Във вторник приемаме „Ловчен“ в последен мач от групите на Еврохолд-Балканската лига и ако бием, сме втори, ако не – четвърти. След това гостуваме на „Ямбол“, след което почва и Купата на България. Така че до края всеки мач ще е война. Срещу „Черноморец“ съм доволен от всички, като искам да отлича четиримата централни нападатели“, коментира Даниел.
От днес на лагер с националния отбор в София са Крум Дойчинов, Тихомир Желев, Александър Янев и Васил Кьосев. Последният игра за първи път през 2010 г. пред варненска публика, но според Даниел Димитров още не е готов игрово. Треньорът на „моряците“ обаче е категоричен, че лагерът с представителната гарнитура ще се отрази добре на таланта.

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).