Представиха новите попълнения на "Черно море"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
14:35 / 25.02.2010
1591
Георги Божилов, Данийл Ратников, Георги Аврамов и Александър Александров официално са собственост на "моряците"
"Черно море представи официално новите си попълнения. Това са Георги Божилов, Данийл Ратников, Георги Аврамов и Александър Александров. И четиримата играчи са с дългосрочни контракти, като единствено Аврамов акостира на "Тича" със статут на свободен агент.
Георги Аврамов (дясно крило): "Юноша съм на "Ботев", но после играх в пловдивския "Спартак", заради проблемите в родния ми клуб. Искам да се докажа тук, да се развивам . Харесва ми обстановката в "Черно море", както и факта, че съотборниците ми ме приеха добре. Жалко за това, което се случи с "Ботев", но животът продължава".
Георги Божилов (централен нападател): "Юноша съм на "Септември" (Сф). Минах през ЦСКА, "Нафтекс", и "Черноморец" и "Локомотив" (Пд). Надявам се, че няма да имам проблеми с публиката, като знам че феновете на "Черно море" са доста претенциозни. Всеки нападател е имал проблеми с вкарването на голове, но аз искам да разкрия потенциала си в мачовете с екипа на "Черно море".
Александър Александров (десен бек): "Юноша съм на "Септември" (Сф). Играх още за "Конелиано", "Миньор" (Пк) и "Берое". Надявам се да не разочаровам с изявите си на "Тича".
Данийл Ратников (втори нападател): "Играл съм за два отбора в родината ми Естония. Бях и в младежкия национален отбор до 19 г", коментираха играчите по време на официалното си представяне.

Източник: Калоян Златков, в. Черно море


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).