Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Велизар Попов: Физически сме добре, трябва да сме свежи в игрово отношение
Автор: Екип Varna24.bg 14:40 / 25.02.2010Коментари (9)639
© Ole-bg.com
Старши треньорът на "Черно море" Велизар Попов е на мнение, че отборът е свършил на максимум плана за физическа подготовка на играчите. "Няма как да сме напълно готови за старта на първенството. Във физически план сме добре, но в игрови ще видим как сме в процеса на мачовете. Мисля, че лошите терени и климатични условия оказаха недобро влияние на тима, но няма да хленчим и да си търсим оправдания. В последната контрола с румънския "Виктория" бяхме изморени, но до мача с "Черноморец" ще бъдем значително по-свежи. Тази седмица наблягахме на тактическите тренировки", коментира той. Според Попов селекцията на "Черно море" е добра. "Никой не може да гарантира дали даден играч ще оправдае доверието, но мисля че с тази селекция ни напрактика запълнихме дупки в невралгични за нас постове. Привлякохме 
десен бек, централен нападател, дясно крило и играч, който да играе зад нападателите. Нямаме 11 твърди титуляри. Ще преценяваме според мачовете ни кой да играе. Общо взето основната група ясна", добави Попов.

Източник: OLE-BG







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Джика ли си боклук ли си?Кажи къде и кога да се срешнем да ти покажа аз какъв боклук съм.Колко съм вреден аз и колко е вреден ПРИЧЕСКАТА много скоро ще ти стане ясно и на теб.Утрепка си ти защото си ЛЮБОВНИК на ПРИЧЕСКАТА.Как може да го мислите за треньор на Ч.Море.Погледни всички отбори в А-група и ми кажи ПРИЧЕСКАТА може ли да се опре на някой от тях.Тоя е за БОТЕВ-Пд.да се учи там или в дубала там му е мястото.
0
 
 
щом са взели каквито футболисти са им трябвали , всичко е о.к. , обаче ако стане грешка , някои да носи отговорност , но не само тренера , има и така наречено ръководство!
0
 
 
ЕИ БОКЛУК колкото по бързо се махнеш толкова по добре некадърник.наи смешния си в а група.няма дате наричам трениор штото неси такув.маика ти нещасна
0
 
 
Боклук долен, не разбра ли, че си вреден. Запази си ши*аното мнение за тебе, защото е ВРЕДНО ЗА ОТБОРА. И ти си вреден. Всички като теб са вредни. ши*ани боклуци. Стойте си по дупките и не се обаждайте никога. По-дразнещ си от комплексираните плебеи, да знаеш. Утрепка.
0
 
 
Днес явно ще публикувате само по-болната ми тема.Ох болят ме нервите от тоя безхаберник ПРИЧЕСКАТА.Бил на мнение че сме подготвени физически,но не и в игрови план:ще ВИДИМ КАК СМЕ В ПРОЦЕСА на МАЧОВЕТЕ.Не ти почваш да хленчиш ПЪЗЛИЬО.Не говори в множествено число за ОПРАВДАНИЯ.След тежка подготовка дано да не си ги преуморил и да почнат сега с контузиите.Цяла зима с един отбор сериозен не си играл. Ти неможеш да гарантираш не НИКОЙ а ТИ.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: