Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Краси Балъков: "Черноморец" игра, "Черно море" вкара голове
Автор: Екип Varna24.bg 18:16 / 01.03.2010Коментари (7)928
© Михаил Дечев
Мениджърът на "Черноморец" Красимир Балъков коментира, че "акулите" са имали инициативата при гостуването на "Черно море", но загубата с 0:2 идва от това, че съперникът е използвал максимално възможностите си, докато тимът му - не.
"Мисля, че можем да сме доволни от нашата игра. Почти през всички 90 минути диктувахме играта и играхме добър футбол, каза Балъков. "Загубихме двубоя от 2 статични положения. Имахме 5 чисти голови ситуации и към тях трябва да добавим и пропуснатата дузпа. Сигурно има липса на концентрация, по-голям опит и по-голямо спокойствие трябва да имат нашите нападатели, тъй като са млади момчета. Психологически тази загуба не може да ни се отрази. На нас ни е ясно, че сезонът е дълъг и ще има и такива мачове. Важно е отборът да играе добре и да показва за победа", каза още той. "Срещу "Локо" (Пловдив) ще е още по-горещо на терена. Сега работата ни е да се възстановим, ще го мислим след два дни този мач", каза още наставникът на "Черноморец".

Източник: OLE-BG







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Краси Балъков беше велик футболист,който ми доставяше огромно удоволствие.Но това няма нищо общо със сегашния му статус.Мокана е абсолютно прав Бала се провали навсякъде където беше тренъор.В Бургас има един луд,който му вярва или пере пари , или и двете.Балъков е пълен некадърник като трен. и е въпрос на време това да лъсне и в България. Относно мача всеки който го е гледал може сам да предцени че говори пълни простотии или може би става въпрос за друг мач.Сапунения мехур Черноморец и Балъка скоро ще се пукнат. Жалко само че се наливат пари в този отбор-без история и традиции,за този тренъор-без никакви успехи досега,само с гръмки провали и въобще в този град,който няма нищо общо със спорта.
-1
 
 
Сирака, никой не го гони от БГ. Той просто няма къде да отиде. Ако го искаха в Германия или Швейцария, мислиш ли че щеше да се върне. Виж Ицето какви фурори прави по света. Слушай си го щом ти доставя удоволствие, никой не ти пречи. Сомтайм уин, сомтайм люл. Просто музика слуха ми. Като са били добри футболисти, дай да ги оставим да говорят глупости и да им ръкопляскаме.
+1
 
 
Много е долно да се отнасяте с един от най-добрите халфове играли някога в Европа то българин. За мен е истинско удоволствие да го слушам и наблюдавам.Само ще спечелим в БГ-футбола от него и другите от САЩ-94.Нека не ги прогонваме от БГ.
0
 
 
така е той е последният истински плеймейкър който е защитавъл родината ни! поклон! но като треньор сякаш не става
-1
 
 
за тоя мангал това, ако е игра... :D
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: