Краси Балъков: "Черноморец" игра, "Черно море" вкара голове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
18:16 / 01.03.2010
928
Мениджърът на "Черноморец" Красимир Балъков коментира, че "акулите" са имали инициативата при гостуването на "Черно море", но загубата с 0:2 идва от това, че съперникът е използвал максимално възможностите си, докато тимът му - не.
"Мисля, че можем да сме доволни от нашата игра. Почти през всички 90 минути диктувахме играта и играхме добър футбол, каза Балъков. "Загубихме двубоя от 2 статични положения. Имахме 5 чисти голови ситуации и към тях трябва да добавим и пропуснатата дузпа. Сигурно има липса на концентрация, по-голям опит и по-голямо спокойствие трябва да имат нашите нападатели, тъй като са млади момчета. Психологически тази загуба не може да ни се отрази. На нас ни е ясно, че сезонът е дълъг и ще има и такива мачове. Важно е отборът да играе добре и да показва за победа", каза още той. "Срещу "Локо" (Пловдив) ще е още по-горещо на терена. Сега работата ни е да се възстановим, ще го мислим след два дни този мач", каза още наставникът на "Черноморец".

Източник: OLE-BG


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).