Симо Варчев: Разликата при подготовката на Пешич и нашата е огромна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
12:14 / 02.03.2010
719
Вицепрезидентът на баскетболния „Евроинс-Черно море“ Симеон Варчев даде отлична оценка на проведения петдневен лагер на разширения състав на националния отбор, воден от сръбското светило в треньорската професия Светислав Пешич. „Такова нещо в България не бе правено досега. 20-те играчи проведоха много интересни тренировки. Имаше отделни за защита, отделни за нападение. Баскетболистите участваха в заниманията с голям ентусиазъм и желание. Най-голямата разлика между нашата подготовка и това, което Пешич показа, е изключителната интензивност при изпълнението на дадено упражнение. Всяко се прави със сто процента усилие, няма скатаване. Втората разлика е огромната взискателност. Именно тези неща го отличават от нашата работа“, заяви за „Народно дело“ Варчев. Той разкри, че четиримата баскетболисти на „Черно море“ Васил Кьосев, Тихомир Желев, Александър Янев и Крум Дойчинов са се представили много силно.

Днес „моряците“ посрещат в 17,30 ч. в „Конгресна“ черногорския „Ловчен“ в последния си мач от Балканската лига. Ако варненци победят, ще завършат втори в групата си, в противен случай остават четвърти. „Предстои ни труден мач, „Ловчен“ не е слаб отбор. Затова е и първи в нашата група. Ако ние искаме да избегнем „Левски“ на четвъртфиналите, трябва да победим“, каза още Варчев, който определи срещата с феновете миналата седмица като изключително ползотворна.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).