Банков се завърна в Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:40 / 03.03.2010
884
Вратарят Николай Банков се прибра във Варна и отново тренира в „Спартак“. Днес се очаква Илко Станчев да обяви пред спортно-техническия щаб дали да оставят таланта в тима. Както е известно, през лятото известният с прякора Леман страж избяга в „Свиленград“ за месечна заплата от 1000 лева. Спонсорът на отбора обаче преустанови финансирането и Банков остана без работа. Най-вероятно Станчев ще прости на Николай за некоректната постъпка и ще му даде нов шанс. Именно Илко забеляза качествата на добричлията и го вкара в професионалния футбол през лятото на 2008-а. Ако Банков бъде реабилитиран, Филип Филипов ще стане излишен, въпреки че има договор.
Разбра се още, че трима футболисти отпаднаха от състава за утрешната контрола в Сливен. Това са невъзстановените Стоян Георгиев и Илчо Илчев и Георги Костадинов, който е болен от грип. „Ще взема 20 футболисти и всички ще играят. Ще започнем обаче с основния състав“, каза за „Народно дело“ Тодор Попов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).