Венци Стефанов за националния тим: Няма ги вече префърцунените госпожици, намеси се човек със здрави панталони

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:35 / 18.11.2022
965
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде днес пресконференция, на която остана верен на стила си и коментира различни теми в края на настоящата футболна есен. Ексцентричният ръководител не пропусна и една от любимите си теми за националния отбор на България.

"Намеси се човек със здрави панталони. Сложи младите и те му се отблагодариха. Няма ги вече префърцунените госпожици. Дано продължим по същия начин. Иска ми се безкрайно да се класираме за Европейското първенство през 2024 година, но и на следващите големи шампионати. Ако успеем да направим това, няма да има по-щастлив човек от мен", заяви Стефанов.

Той коментира съдийството и използването на ВАР в двубоите у нас.

"Всички отговорни фактори знаят кой клуб с кой съдия се заиграва. Има такива рефери, които не могат, но има и други, които правят нещата умишлено. Облагодетелстваните винаги са едни и същи. Те пискат най-много. Много клубове са ощетени от ВАР, но и много са поощрени. Извиненията към Славия не ме топлят", добави президентът на Славия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).