Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Баскетболистите падат с 10 точки разлика в Ямбол
Автор: Екип Varna24.bg 22:40 / 06.03.2010Коментари (3)770
© Радост Георгиева
Баскетболният Черно море загуби гостуването си на Ямбол от Националната Лига, след като бе надигран  с 96:86 в първи мач от XIX кръг на първенството. Домакините започнаха по-добре срещата и благодарение на Златко Гоцевски и Станислав Говедаров излязоха напред в резултата - 10:7 в средата на първата четвърт. Гостите от Варна коригираха играта си и поведоха с 13:11, но до края, възпитаниците на Иван Чолаков, които отново бяха подкрепяни от верните си фенове, показаха огромно желание за игра и спечелиха частта с 26:22, а Говедаров беше над всички и отбеляза 12 точки. През втората четвърт ямболии продължиха да играят по-концентрирано и до почивката увеличиха аванса си на 10 точки - 45:35, а Говедаров продължаваше да бележи, като завърши първото полувреме с актив от 24 точки.

В началото на второто полувреме баскетболистите на Ямбол буквално пометоха съперника си и за пет минути игра успяха да увеличат аванса си на 22 точки - 65:43 след убийствена серия от 20:8.  Гостите не успяха да намерят начин да се противопоставят на съперника си и влязоха в четвъртата част с пасив от 19 точки - 56:75. Голямата разлика доведе до леко отпускане в състава на Ямбол, което позволи на Черно море да намали изоставането си на 15 точки - 65:80. Възпитаниците на Даниел Димитров продължиха да играят по-добре, но силите им стигнаха само, за да намалят пасива си на 10 точки - 96:86, като при този резултат прозвуча и последния съдийски сигнал.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е нали проблемът бил в това, че не играели със сърце. Колкото до разликата, е да 10 точки, след като Ямбол водиха с 19 след края на третата част. То и от Лукойл паднахме само с 9. Нищо не се е променило, 2 години отборът няма тактическа култура. но щом мнозинството зомби, всеки път се обединяват за тезата за игра със сърце, моля гледайте тези шоуспектакли. А в Балканската с колко ще ни бие Белград ? 10-15 или 20 точки ? И да не помислете че се радвам, не, болно ми е да гледам тази простотия в постоянство, ама това е било писано. Варчев,Димитров,слабоумни фенове = Наздраве Ние нормалните нямаме шанс да променим нещо, някои от нас нямат възможност, на другите гласа е в пустиня. А до голямата теза че сме падали от Лукойл понеже нашият бюджет бил 900 000 евро, а техният 4 милиона, колко е бюджета на Ямбол или най-вече на Балкан ? Петър Клечков е изненадата, ето човека за нас. Но Варчев няма да го остави да работи, така че пак се връщаме в зародиша на проблема.
0
 
 
това е големия проблем на нашия отбор-играта в защита.Не може говедаров да ни изкърти.Чупиш му ръцете в начолото на мача и край.За съжаление нямаме такива играчи.За това мисля че Даниел не става,той беше такъв и като състезател-супер игра в нападение и 0 в защита.Мачовете навън,особено срещу отбори като Ямбол се печелят със здрава игра в защита.
0
 
 
Има напредък, не падаме с 30 точки, а само с 10
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: