Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Сливен и Черно море правят 0:0 с по 10 души, Борносузов удря греда
Автор: Екип Varna24.bg 15:04 / 08.03.2010Коментари (49)2337
© BulPhoto
Неуспешен опит да изиграят футболен двубой направиха отборите на Сливен и Черно море. Причината за това бяха ужасните метеорологични условия в Сливен. Срещата от 17-ия кръг на "А" група, която завърши 0:0, се игра при непрестанен снеговалеж и ураганен вятър, а теренът на стадион "Хаджи Димитър" се превърна в кална нива.

Двубоят ще се запомни с няколко далечни изстрела по посока на двете врати, куп грубости и по един червен картон и греда на Борносузов в самия край на мача.

 

В 60-ата и в 63-ата минута от игра бяха изгонени Александър Александров от Черно море и Ивелин Янев от Сливен за втори жълти картони.

Все пак гостите можеха да стигнат до победата в 87-ата минута, но мощен шут на Атанас Борносузов от близо 30 метра срещна дясната греда на вратата на Тодор Тодоров.

 

Сливен – Черно море 0:0

Сливен: Тодоров, Янев, Ямуков, Стоянов, Ковачев, Киков, Велев, Миранда (61-Филипов), Тонев (88-Бакалов), Миндев, Христов

Черно море (1-4-4-2): Пиргов – Александров, Сашо, Дяков, Бачев – Димов, Лазаров, Борносузов, Адемар (80-Т.Колев) - Илиев – Божилов (81-Заков)

Съдия: Стефан Спасов, Христо Коцовски, Николай Георгиев

Червен картон: Янев/Александров

Жълти картони: Велев, Янев/Бачев, Александров, Адемар

Стадион „Хаджи Димитър“








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мокана.Не се ебаваи момче,много добре знаеш какво искам. Илиян Илиев и Т.Марев примерно ще е по-добрия тандем!!! За възраста няма граници има можещи и некъдърни футболисти и треньори!!! За популненията на ПРИЧЕСКАТА от 4-мата само САШКО е Футболист за ЧМ.Имаме най голяма нужда от нападател от години!!!Няма го още го чакаме.Как да вкараме Гол освен от мелета и статично полужение или Борносуза да е пробва от ХАЛИТЕ и ако има късмет да влезне ако не като със Сливен:Лов на вещици?!?!?! Не ми се иска но много съм притеснен от мача с ЛокоПД-направиха 2-ва много добри мача и с добри игри мисля че ще ни е много трудно пак да отбележим гол!
0
 
 
Здравко се раздава при нас незнам защо при вас играта му е куцала!Да ви кажа кеф ми прави да го гледам!Сами ще се обедите след няколко дена!
0
 
 
От новят сезон, Сирака74 сменя Прическата и връща в отбора Електричката и Кривия (на когото с удоволствие ще падне на колене да му целува говеждите копита). А защо не и Дамян Георгиев и Колю Спасов. Ех , ако бяха живи Кафето и Червения, какъв отбор щеше да ни сформира. Шампионски.
0
 
 
вече не е толкова зле,до мача всичко трябва да е ок
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 09.03.2010 г.
+1
 
 
Варненци, много ли е сериозно дереджето с тая буря? Да не отменят мача?
0
 
 
тои пък з.лазаров мн голям,по добре някои от юношите да играе.3 мача изкара 25 контузен,на кои му трябва футболист които е пред отказване,и то кви пари вземаше??
+1
 
 
Джика.Аз си мисля че ПРИЧЕСКАТА е идиота в цялата работа с З.Лазаров.
-2
 
 
И да затворим темата, както беше написал едим мазутник тук - к*р ЗА ФЕНОВЕТЕ, КОИТО НЕ СИ ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА И САМО ЗНАЯТ ДА ПЛЮЯТ!
0
 
 
Стадион "Хаджи Димитър", 200 зрители !!! Това да не е броят на гостите!??
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 08.03.2010 г.
-3
 
 
Еклер море - Доко ПеДе сл. кръг - 2Х
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: