В Сливен доволни от точката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
18:28 / 08.03.2010
573
Доволни сме от точката, но условията ги виждате сами и не може да търсим кой знае какви футболни достойнства", каза след края на мача с Черно море треньорът на Сливен Георги Дерменджиев.
"Преобладаваха единоборствата, а ако в някои ситуации бяхме по-прецизни, можехме да ги завършим и с гол. Но ние сме доволни в крайна сметка от резултата, а указанията към футболистите не бяха по-различни нито преди началото на мача, нито на почивката. Но просто в началото футболистите по-бавно се адаптираха към условията за игра".

"Нашата цел е да повишим класата на отбора, да играем добър футбол и от мач на мач да се развиваме. Вярвам, че това ще си проличи, когато терените са по-добри", добави той.

"Искахме да спечелим днес три точки, което щеше да бъде много добре след победата ни над Монтана в миналия кръг. През първото полувреме бяхме колебливи, но през второто повече търсихме победата. Всички в отбора сме обединени и като едно цяло заедно вървим напред, коментира след мача нападателят Александър Тонев.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).