Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Ели Маркес се завръща в състава на Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 18:24 / 09.03.2010Коментари (16)1280
© Мирослав Кунев
Бразилецът Ели Маркес изтърпя наказанието си и ще се завърне в състава на „Черно море“ за неделното домакинство с „Локомотив“ (Пд). Най-вероятно той ще изтърпява функциите на десен халф-бек. Аут ще е Александър Александров. Той ще пропусне срещата заради червения картон в Сливен. Днес следобед „моряците“ наблегнаха на фитнес, а утре въпреки лошото време ще опитат да тренират на терена под Аспарухов мост.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не ти ли е ясно че като плюеш треньора и отделни футболисти , ти в прав текст обвиняваш ръководството в това че не могат да ръководят клуба. щом тези които ДАВАТ парите са решили да назначат в.попов за треньор , значи са имали нещо напредвид , и ние които даваме по 50лв. за целия сезон трябва да се съобразяваме с това. щото маи много бързо забравихме гладните години , когато нямахме отбор и сигурност дали ще можем да започнем сезона!!!!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 10.03.2010 г.
+1
 
 
Дано стане здрав мач и по-добрия да победи!
+1
 
 
Е то три дена преди мача с говедата е полуфинала за купата, а още три дена преди това е мача в надежда с локо сф. Е кво става за 20 дена мачове с локомотив, полуфинал за купата, левски, евентуално финал и ЦСКА.
+1
 
 
педерасите от БФС насрочиха финала за купата за 05 май, което не е случайно! , на 02 май приемаме говедата на ТИчА а на 08 май отиваме на червените боклуци! Като се хвърлим на говедата ще ни нашарят естествено с картони , а в последствие 3 дена след финала играй с другите помияри ! супер! бфс в сибир!
+1
 
 
няква майна и сирака (пак ли си на жълто ве, мо) пишат глупости. РВ ВАНКО 1, батенце, почакай до неделя! Сирак - бий си най-после свръх дозата да приключваш. Не разбра ли, че ако те набарат на стадиона ще бъдеш ритуално изнасилен. Шибан комплексар. Все си мисля, че си плешив, щом толкова мразиш косата на Велизар. Моля те обещай, че ако играем Лига Европа тази година никога няма да стъпваш на Тича. След като си толкова убеден, че е некадърник, нека ако влезем в евротурнирите, зарадвай всички с един прост скок от моста, майка ти проста да е*а аз на тебе...
0
 
 
АХМЕД-Рязаната-Бургия ще свири в неделя на тича.В Сливен беше рамо до рамо с ПРИЧЕСКАТА и постоянно го канеше да се сдържа!!! Какво искаш да кажеш с това ''започна лов на вещици"???Реферите и без това сме им много симпатични???
0
 
 
ПРИЧЕСКА:Ако искаш да не загубим мачове лесно: моля те не допускай Мишо Лазаров до терена през цялата пролет.Това момче е анти- футболист!!! САШКО е супер ами тоя Г.Божилов кво ти хареса в него бе КОСА?Тоя е копие на Заков=шматки пълни са и двамата.Нямат сърца пъзльовци. Моляте след мача с Локото да се качиш с тях в автобуса и да се прибираш вече ти е крайно време.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: