Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Даниел Димов: Господ не ни погледна
Автор: Екип Varna24.bg 14:25 / 10.03.2010Коментари (5)858
© Михаил Дечев
В Сливен отборът на „Черно море“ е нямал абсолютно никакъв шанс. Това заяви за „Народно дело“ Даниел Димов. „Всичко беше срещу нас – времето, теренът, съдията. При нормални условия за игра нямаха шанс. Лошият терен обаче отне футболното ни превъзходство, а и нямахме никакъв късмет“, коментира Димов. Той не съжалява, че не е успял да открие резултата в 58-ата мин, когато вратарят изби удара му в корнер. „Моя удар го оставете. Вижте какво направи Наката в 87-ата мин. Какъв шут само. Нямаше хващане, ама тази пуста греда. Затова смятам, че Господ изобщо не ни погледна“, допълни Димов.
Недоволство от ръководството на Стефан Спасов на мача в Сливен изрази десният халф-бек на „Черно море“ Михаил Лазаров. „Като цяло реферът бе неадекватен. Свири много обратни фаулове и тъчове. Неприятно беше, че измисли една дузина нарушения около нашето наказателно поле, което помогна на домакините да бият към нашата врата“, заяви за „Народно дело“ Мишо. Той смята, че са превъзхождали съперника и затова са изгубили две точки, а не са спечелили една. „Вятърът и снегът бяха силни и на моменти нищо не се виждаше. Ако теренът беше сух, нямаше да ги изтървем“, допълни Мишо.

Източник: Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Добрия футболист където и да играе се справя.Ти представяш ли си Мишо да заиграе последен.Ужас чак ме побиват тръпки.На нас добри и стройни момчета не ни трябват а играчи мижещи.То остана и от Мишо да очакваме голове,моля.За липсата на нападател е виновен кои?????Вече 2-3 години?
-1
 
 
Корназ мъж не писка!!!Следващия път по-концентриран и спокоен пред гола.Успех срещу смърфовете. Тоя пък Мишо Лазаров няма право да коментира,защото е много далече от футбола.Анти-футболист!!!Дърводелец пълен!На калпавия Мишо все някой му пречи.снегът,съдията,вятъра,корите ти пречат не можеш да я спираш още паника си неорентиран си винаги момче!!!Всяваш смут в отбора цялата публика трепери като приближи топката към теб.
+1
 
 
Продължавайте в същия дух и рано или късно ще смачкаме фасона на софийската мафия
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: