Даниел Димитров: След няколко години никой няма да помни дали сме трети или четвърти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
13:28 / 13.03.2010
513
Старши треньорът на "Черно море" Даниел Димитров бе много разочарован от снощната загуба на своя тим срещу "Левски" в полуфинала на турнира за купата на България по баскетбол за мъже. "Честитя победата на Левски. Надиграха ни категорично. Много боли отпадането на полуфинал, тъй като след четири години никой няма да си спомни дали сме трети или четвърти. Помнят се само победителите. Не мога да си обясня какво стана след четвъртата минута. Най-опитните играчи изневериха. След като разликата стана 20 точки е трудно да се върне срещу отбор какъвто е "Левски". Адмирации за играта на младите баскетболисти през второто полувреме. Лично аз не помня толкова скандално пропускане на наказателни удари - цели 17", коментира Даниел.
Запитан дали се притеснява от писанията за негова смяна на треньорското кормило на отбора, младият специалист отговори: "Мен ме сменят откакто съм дошъл във Варна. Когато ставаш треньор, трябва да си готов, че ще се сблъскаш с подобни неща. Аз съм готов на всякакви отстъпки, само отборът да върви. Ако ръководството прецени да заложи на някой български или чужд треньор, аз ще се съглася с тяхното решение. Тези писания не ме притесняват, напротив - сега съм по-амбициран".

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).