Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Черно море ще си връща за загуба
Автор: Екип Varna24.bg 16:15 / 13.03.2010Коментари (12)825
© Михаил Дечев
В „Черно море“ са надъхани да си върнат на „Локомотив“ (Пд) за есенната загуба с 0:1 на „Лаута“. Двубоят от XVIII кръг на „А“ група е утре от 15 ч. на стадион „Тича“ и ще се ръководи от Ахмед Ахмед.
„Не сме забравили как изпуснахме трите точки през първия полусезон в Пловдив. Първото полувреме го проспахме, а дузпата, от която вкараха, бе спорна. След почивката създадохме достатъчно положения, но не вкарахме. Сега ще вземем това, което тогава изпуснахме“, заявиха от щаба на третите в България.
Треньорът Велизар Попов ще иска от своите агресия и концентрация през 90-те мин. Най-вероятно той ще върне в състава изтърпелият наказанието си Ели Маркес, който ще е десен халф-бек. Специалистът се колебае на кого да заложи в атака – на високия Георги Божилов, заради предимството във въздушните двубои, или на по-бързия Герасим Заков. Последният гори от желание да играе и вкара на бившия си тим. Заков обаче няма лоши чувства към „Локо“, въпреки че бившето ръководство на клуба го излъга с парите.

Съставите
Черно море (1-3-4-2-1): Пиргов – Сашо, Домакинов, Дяков – Маркес, Адемар, Димов, Борносузов – Илиев, Георгиев – Божилов (Заков)
Локомотив (1-4-4-2): Ставрев – Мечечиев, Котев, Бенжалун, Йошев – Илиев, Тодоров, Даксон, Чипев (Том) – Дембеле, Лазаров







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Сирака, нещо против Божилов? Що не пръскаш сега след мача?
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 14.03.2010 г.
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 14.03.2010 г.
0
 
 
Ще земете п*ш*и,пак ще ви надупим!Тогава,че бяхме супер слаби ви бихме,а ся да не говорим!!
0
 
 
След като щангисти са ръководители и хора който си нямат и хал-хабер от футбол,треньор-бехаберник-резултатите са реални. ТИМ не са толкова дашни.Това което направха не е малко,но е крайно време поне ТИЧА да го направят!Възможностите им са големи,но трябва и желание!!!
+1
 
 
СОБСТВЕНИЦИТЕ дават достатъчно пари и то от доста дълго време, но големия проблем е че не се управляват и насочват правилно , за което виновно е некомпетентното ръководство!. Да не говорим за инициативност - тя е НУЛА !
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 13.03.2010 г.
0
 
 
Уважавам Черно Море, обичам Варна, но утре идваме за победа и ще я вземем. Просто на нас ни е много по-нужна в момента предвид борбата за оцеляване. Футболистите ни са надъхани, но излзаме срещу може би най-силния домакин в А група. Но и ние не сме за подценяване, дори и на Тича. С чорбарите показахме, че сме може би най-силния отбор в България в момента и това ще го докажем. При толкова нови имена, при липса на сработване ние играем удесно и от показаното досега не виждам отбор, който да не можем да бием. Но черно-море са класа и се надявам да стане един спектакъл независимо от резултата, а след мача да пием с варненци по заведенията. И един въпрос към тях: Защо ТИМ не са наляли достатъчно пари досега в отбора? Марин на практика с Химимпорт държи цяла България, Алея Първа ще струва милиони, ЦКБ, Армеец и да не изреждам империята на тимаджиите, а отборът им не е шампион. Когато си отборът на групировката, която контролира България ( а ТИМ е такава, България се управлява от Варна) се очаква отборът да кърти и мачка наред. Нас Жоро ни взе и ни направи шампиони. Коко (който му е кум) направи селекция и догодина ще се боирим за титлата. Защо тимаджиите спят? Пари ли им липсват????
0
 
 
Не се изживявай като толкова голям разбирач.
0
 
 
ПРИЧЕСКА!Не гласувй доверие на тия безопастни игли-Заков и Божилов!!!По- добре ще е Т.Колев макар че не е с завиден ръст време е да му гласуваш доверие!!!В противен случай ще играем с човек по-малко още от 1-минута.Тошко ще ги тормози много по-добре от колкото тия безопастни игли!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: