Черно море ще си връща за загуба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (12)
16:15 / 13.03.2010
825
В „Черно море“ са надъхани да си върнат на „Локомотив“ (Пд) за есенната загуба с 0:1 на „Лаута“. Двубоят от XVIII кръг на „А“ група е утре от 15 ч. на стадион „Тича“ и ще се ръководи от Ахмед Ахмед.
„Не сме забравили как изпуснахме трите точки през първия полусезон в Пловдив. Първото полувреме го проспахме, а дузпата, от която вкараха, бе спорна. След почивката създадохме достатъчно положения, но не вкарахме. Сега ще вземем това, което тогава изпуснахме“, заявиха от щаба на третите в България.
Треньорът Велизар Попов ще иска от своите агресия и концентрация през 90-те мин. Най-вероятно той ще върне в състава изтърпелият наказанието си Ели Маркес, който ще е десен халф-бек. Специалистът се колебае на кого да заложи в атака – на високия Георги Божилов, заради предимството във въздушните двубои, или на по-бързия Герасим Заков. Последният гори от желание да играе и вкара на бившия си тим. Заков обаче няма лоши чувства към „Локо“, въпреки че бившето ръководство на клуба го излъга с парите.

Съставите
Черно море (1-3-4-2-1): Пиргов – Сашо, Домакинов, Дяков – Маркес, Адемар, Димов, Борносузов – Илиев, Георгиев – Божилов (Заков)
Локомотив (1-4-4-2): Ставрев – Мечечиев, Котев, Бенжалун, Йошев – Илиев, Тодоров, Даксон, Чипев (Том) – Дембеле, Лазаров


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).