Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
"Черно море" спечели бронзовите медали за Купата
Автор: Екип Varna24.bg 17:24 / 13.03.2010Коментари (22)1044
© Ole-bg.com
Баскетболистите на ”Евроинс-Черно море” спечелиха бронзовите медали в турнира за Купата на България за мъже. На турнира вЯмбол варненци биха ”Балкан” с 90:88 (29:27, 23:20, 18:18, 20:23) в малкия финал. Най-резултатният състезател за варненци бе Александър Янев с 34 точки и пет борби. Димитър Мираковски направи дабъл-дабъл с 16 точки и 10 борби. Варненецът Атанас Радев пък направи дабъл дабъл за ”Балкан” със своите 17 точки и 11 борби.

Източник: Александър Дечев, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И на всичкото отгоре аз съм фен и на Асен Христов!Президентът на варненския баскетболен клуб "Евроинс-Черно море" Асен Христов заяви, че единствено Дейвид Блат може да смени на поста старши треньор Даниел Димитров. Както е известно, в медиите се появи информация, че "Черно море" има интерес към наставника на "Рилски спортист" Александър Тодоров. "Отправил съм предложение към Дейвид Блат, но все още чакам отговора му. Единствено ако той поема тима, ще сменя Даниел Димитров", заяви шеговито пред "Позвънете" Асен Христов.
-1
 
 
оставете го Кошницата, той се е заел с трудната и непосилна задача да бъде някаква опозиция, без самият той да знае защо...
0
 
 
Абе Баскет ти много ли си доволен от това което виждаш?Кажи честно и ако не си,кажи каква е причината.Защото не вярвам някой да се радва на играта и на класирането на отбора.Явно си голям фен на Даниелчо,нямам нищо против,но така и не ми каза какви успехи има той като тренъор.
-1
 
 
Много сме слаби, чак вече не ми се гледат, голяма работа, че сме взели един безмислен бронзов медал за купата, вижда се каква комедия ни е играта, в първенството имаме една случайна победа като гост над Черноморец с много мъки и тройки на Уеб, тоя сезон сме може би най-слабия отбор и то главно заради треньора
+1
 
 
Честито на момчетата и на всички фенове на отбора.На всички ни се искат само финали и купи,но този сезон това са реалните ни възможности.Мъжка игра днес и достоен финал за нас на този турнир.Надявам се формата ни да се подобрява за плейофите.
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 13.03.2010 г.
-2
 
 
И тиквен медал за Димитров!
+1
 
 
Ей,"разбирачи",къде сте бе,хора?Защо след всеки наш медал ви няма?
+1
 
 
За кой ли път???Бием.....и разбиращите и знаещите ги няма!!!!!Защо ли?
+1
 
 
Браво момчета!Браво на целия екип!И не страдайте,че великите разбирачи все още си мълчат вместо да ви поздравят!!!!!Те са тук само когато имат повод да плюят!Горкичките.....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: