Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Черно море с трудна и важна победа над Локо Пд
Автор: Екип Varna24.bg 16:53 / 14.03.2010Коментари (58)2506
© Мирослав Кунев
В зрелищен двубой от 18-ия кръг на "А" група Черно море надви трудно с 3:2 Локомотив (Пловдив) и остави "смърфовете" в зоната на изпадащите. Особено атрактивна бе първата част на двубоя, в която паднаха цели четири попадения. Гостите повеждаха на два пъти чрез Юнес Бенжелюн, но варненци изравняваха с попадения на Илиев и Божилов. Победният гол отбеляза Адемар в началото на втората част.

Така варненци записаха 22-ри пореден мач без загуба на своя стадион "Тича" и вече са 7-и с 29 точки. Локомотив остава 14-ти с 12 точки - 2 по-малко от Локомотив (Мездра).

Двата отбора изиграха изключително първо полувреме, в което си отбелязаха цели четири гола. Шоуто започна още в 5-ата минута, когато френският защитник Юнес Бенжелюн засече с глава центриране на Даксон и не остави шансове за Илко Пиргов. Гостите от Пловдив можеха да увеличат преднината си, но не бяха съсредоточени в завършващата фаза.

Така се стигна до 28-ата минута, когато "моряците" получиха възможност да изпълнят пряк свободен удар. Зад топката застана Георги Илиев, който изпълни много добре в далечния на Ставрев ъгъл и изравни резултата. За попадението огромна вина носи и лошо построената от стража на "смърфовете" стена.

Този гол обаче не прекърши играчите на Локомотив и десет минути по-късно те отново излязоха напред в резултата. При ситуация идентична на първия гол Даксон центрира, Бенжелюн отново бе най-съобразителен в полето на варненци и ударът му с глава порази вратата на Черно море - 1:2.

Това обаче не бе всичко за първата част. В 44-ата минута Георги Илиев центрира от ъглов удар и Георги Божилов с атрактивна странична ножица възстанови равенството - 2:2.

Второто полувреме не отстъпваше по нищо на първата част. Съперниците се втурнаха в атака, за да търсят победата и набързо пропуснаха от удобни позиции. Все пак в 59-ата минута "моряците" за първи път в мача поведоха в резултата. Георги Божилов изпълни бързо тъч и изведе Адемар отляво. Бразилският бек навлезе в наказателното поле и шутира, топката премина през ръцете на отново неубедителния Стоян Ставрев за 3:2.

До края на мача играта доста се изнерви, а реферът Ахмед Ахмед показа общо единайсет жълти картони в срещата.

В последните минути на двубоя играчите на Наджи Шенсой установиха натиск, но непрестанните им изсипвания в полето на домакините не успяха да доведат до голово положение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Добър мач. За съжаление без точки за Локо Пд. Жоро Илиев по ринг даде най-точния коментар - съдията си свърши работата. Освен 100% дузпа, която не даде, трябваше да покаже втори жълт картон на номер 6 от варна, когато блъсна Здравко и го събори на земята. При тази равностойна игра и с "помощ от приятел" варна се поздрави с победа
+3
 
 
За нашия 3-гол ги излъгахме определено!Но за това трябва да внимават повече.Ахмед се изложи много.Особенно второто полувреме изтърва мача,незнаеше къде се намира тоя резак. Следващия сезон трябва да гласуват доверие на нови и млади момчета за рефери НЕЗАВИСИМИ!!!Да им се направи инстуктаж и да им се гласува пълно доверие от страна на клубовете:1. да не накъсват играта както сега от тия рефери те така са научени2.за реплика от футболист-Жълт картон на момент3.За докосване от футболист Червен картон на момента4.за обида от пейката Червен на треньора на момента.Така няма да са под-напрежение и да им влиаят футболистите и треньорите.Ще са спокойни да си вършат работата както си е на ЗАПАД. То това всички го знаем как трябва но Софийските отбори и БФС не искат защото дълго време няма да са Шампиони Левски и ЦСКА!!!
+1
 
 
Сега гледах повторението на канал 3.Обеден съм че електричката търси коляно в коляно с Бачев.Пусна топката и се хвърли като шаран на сухо. Мнението ми за Бачев обаче е:1.Прави много често такива грешки и дузпата в Пловдов пак на него е свириха.2.Елементарно го финтират от към вътршната страна!!!3.В такъв случай се бие противника още преди да е влезнал във наказателнто поле за да може да го подсигурят.Не му е за първи път на Ради вече има доста стаж.
+1
 
 
Локо-излагате се за това полужение!Електричката не финтира а тръгна да търси коляното на Бачев,като по-бутна топката и скочи във въздоха.Сигурен съм че ако не търсеше провокативна игра можеше и да стигнете до точката.З.Лазаров при нас беше дръпнал РЪЧНАТА,6-месеца без гол,а вземаше 10 000 на месец.Много скоро ще му усетите и вие пунтовете!На рожденния ден на Т.Дяков изпи 8х100мл.Узо.Той се е наиграл вече.
+1
 
 
Много го хвалихте Здравко преди мача, ама освен да симулира и да се търкаля по терена, друго не показа вчера. Така играеше и в ЧМ.
0
 
 
Дузпата си беше 200%-ва!!!Недейте да си кривите душата.Има кристални повторения,на които се вижда как препъват Лазаров и то с коляно!
+1
 
 
Успех на черно море, но играха ръгби наистина, но това не ни извинява... А наистина терена го бяха поливали яко преди мача. ДУзпа не знам но при втория гол черно море играха с две топки хвърлиха тъч?????? ФАКТ ! Пародия е БФС съдийството. Трябваше да изгони 4 от варненци ! Директно. Тъпо и безмислено е да биете по този начин !
0
 
 
Абе хора, ние играхме без трима основни атакуващи футболисти. На всичко това отгоре вкарваме три гола. Просто защитата трябва да внимава повече. А тези да спрат да реват за дузпа- първо защото нямаше такава, второ- да си припомнят по какъв начин ни победиха първия сезон. Ахмед свири безобразно, но не ущети Локомотив.
+1
 
 
ТРЕТИЯ ГОЛ БЕ НАПЪЛНО ФАЛШИВ....ТЪЧА БЕШЕ НА ЦЕНТЪРА А ТЕ ГО ИЗПЪЛНИХА ДО КОРНЕРА....Е КАК ДА ВЗЕМЕМ НЕЩО, НЯМА НАЧИН !
-1
 
 
Моканов!Имаме нужда от ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ!!!За Дембеле кво ще ми кажеш??? ПРИЧЕСКАТА прави грешки -ТАКТИЧЕСКИ е много слаб!И с Бургас и със Сливен го хванаха тактически и Балъков и Дуци,а днес и Шиптара го излъга.Отбора върви по-инерция не се подобрява играта играем в нашата половина а за контра-атака нямаме бързи футболист(Т.Колев-седи на пейката).
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: