Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Янев и Кьосев претенденти за младок №1, без Мъгси Богс за Мача на звездите
Автор: Екип Varna24.bg 21:38 / 16.03.2010Коментари (4)613
© Ole-bg.com
Александър Янев, Тихомир Желев, Васил Кьосев, Хрисимир Димитров и Крум Дойчинов обещаха много изненади за феновете
За втора поредна година ще бъде избран най-добър млад баскетболист, участвал в Мача на звездите, който ще се проведе в неделя от 18 ч. в Двореца на културата и спорта във Варна. Най-добрият млад играч ще получи потник, идентичен с този, с който през далечната 1976 година е играл в първия мач на звездите Георги Глушков. През миналата година победител в тази категория бе Иван Лилов. Най-добрият млад състезател ще бъде определен именно от легендата Глушков. Основни претенденти за званието са талантите на „Евроинс-Черно море“ Александър Янев и Васил Кьосев. Хрисимир Димитров и Крум Дойчинов също ще се пуснат в двубоя, а Тихомир Желев ще участва в конкурса за забивки.
По време на Мача на звездите традиционно ще бъдат избрани и най-добър играч в срещата, стрелец от зоната за трите точки и победител в конкурса за забивки. Най-добрият баскетболист в мача ще бъде определен от спортните журналисти. Победителите в отделните категории ще получат уикенд тест драйв от спонсора на единия отбор - "Тойота". За първи път ще бъде връчена и отборна премия за тима победител в мача.
"Червеният" отбор на "Тойота" ще бъде воден от Константин Папазов и Дарин Великов, а тимът на "Якобс 3 в 1" - от Иван Чолаков и Александър Тодоров. Любопитното е, че в момента тече гласуването за определяне на стартовите петици за двата отбора в срещата, която се провежда за седма поредна година след възобновяването на Мача на звездите. Билетите за шоуто ще струват по 3 лева за ученици, студенти и пенсионери и по 5 лева за останалите зрители. Срещата ще се предава пряко по БНТ 1, БНТ САТ и БНТ Море, както и онлайн на сайта на проявата.
Бившата звезда на „Шарлът Хорнетс“ от 90-те години на миналия век Мъгси Богс няма да успее да присъства като официален гост на предстоящия БГ Мач на звездите. Организаторите и мениджърът от българска страна, който е уреждал въпроса - Николай Тенев, първоначално се бяха договорили за пристигането на екссъстезателя на "стършелите". Впоследствие обаче станало ясно, че идването на най-ниския състезател в историята на Лигата на извънземните е пропаднало по неизвестни за организаторите причини, тъй като Тенев е прекъснал контакт с тях. Резервният вариант за ангажирането на ексиграча на „Ню Йорк Никс“ Джон Старкс също се е провалил заради високия хонорар, който американецът е поискал. Организаторите гарантираха, че през следващата година ще привлекат със сигурност някоя от големите фигури от близкото минало в НБА.

Източник: Александър Дечев, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ЕТО ВЪРНА ГО И ПАК ПОВЕДОХМЕ С 11. е*ати ПРОСТОТО ЧОВЕЧЕ ДЕТО СИ, НАЛУЧКА ОТБОРА ЗА ДНЕС И ГО РАЗМЕНЯШ КАТО ПРЕСНИ БАНИЧКИ. ЛУД ЛИ СИ БЕ ? ОЩЕ ЕДНА ЧЕТВЪРТ.
-1
 
 
ЗАЩО ИЗВАДИ БАКОВИЧ БЕ пу**о ДАНИЕЛСКА ? ТОЧНО ТЕ ПРИЗНАВАХ ЗА ПЪРВИЯТ ТИ ДОБЪР МАЧ И СЕ ИЗСРА.
-1
 
 
ТРОООООЙКА НА ЖЕЛЕВ. НЕВЕРОЯТНО, ВОДИМ С 50:38 след 2 четвърти.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: