Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Варчев: Длъжни сме да отстраним Белград
Автор: Екип Varna24.bg 21:41 / 16.03.2010Коментари (13)607
© Ole-bg.com
Вицепрезидентът на „Евроинс-Черно море“ Симеон Варчев е сигурен в успеха над ОКК „Белград“ в четвъртфиналния сблъсък от Балканската лига. Варненци гостуват този четвъртък в зала „Пионир“ в сръбската столица, а следващата сряда е реваншът в морската столица. „Съперникът ни бе напуснат от двама силни баскетболисти в сравнение със състава, който изнесе мачовете от предварителната група. И състезателите, и треньорският щаб познават отбора. Шансът да ги отстраним е много голям, но всичко зависи от концентрацията и желанието на играчите. Трябва да направят много слаб първи двубой, за да не можем да отстраним този отбор“, коментира Варчев.
„Черно море“ ще потегли за сръбската столица утре сутринта в 5 ч., за да може да пристигне за тренировката, която е предвидена за 17,30. Димитър Мираковски е с навехнат глезен и е под въпрос за двубоя. В момента лекарите на отбора полагат максимални усилия играчът да се възстанови за срещата. "Останалите момчета от отбора са здрави", разкри Симеон Варчев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Честита победа! Юлианчо,да не забравиш да се одадиш на баба си!
0
 
 
ТРОООООЙКА НА ЖЕЛЕВ. НЕВЕРОЯТНО, ВОДИМ С 50:38 след 2 четвърти.
0
 
 
Абсолютно съгласен съм с теб МИ. От месец насам явно има хорица, които търсят заяждане. Сайта триеше мнения на хора които изказваха интересни неща за Варчев. Срещата доклкото се разбра е била мамипулирана. Всеки си има свое мнение, съгласен. Но не мога да търпя тези подлоги, които се опитват да ти кажат колко велики са Даниелчо и Варчев и който не е а мнението им бил против отбора. Цигания. Дано бием днес, ама честно казано това е равносилно на научна фантастика. Че нас дори Ямбол ни дъни с разлика, та камо ли третият в Сърбия ( вярно без да смятаме голямата четворка ).
-1
 
 
абе вие вече взехте да прекалявате.Отдавна не бях писал,понеже вие вече не коментирате отбора и случващото се,а взехте да се нападате един друг.Ае стига вече се излагахте а? И аз не съм бил в много случаи съгласен с Юлиян или с Баскет,ама това не ми дава повод да ви обиждам само защото не сте на моето мнение.А ти "баскет" освен да се заяждаш с хората ,друго не правиш.Верно че на години си малък,ама ае поне с държане спрямо хората порасни малко.Всеки има мнение за отбора и това че не е същото с мнението на друг,не значи че не трябва да го обиждаш.Иначе ставате като Варчев и А.Христов ,които ако не си на тяхното мнение,то значи си никой (спомнете си изказването на г-н Христов за феновете)
-1
 
 
Баскет, що за провокативно копеле си бе мухъл ?
+1
 
 
...чшшшшш...алоууууу, а стига и ти писа глупости....и си смени ника ако обичаш...ако Даниел е боклук ти какво си...най- Убавия...почва да ми писва вече...
-1
 
 
Жулян прав си . не го знам баскет през колко розови очила гледа ама определено не е в час. На срещата с феновете се видя тез МИшКИ от ръководството колко подкрепа си бяха докарали явно вече са пуснали хора и в нета да ги защиттават щото те са пълни мишки и даже това не могат да направят сами.
0
 
 
Оооооо,ти пак спази традицията и се появи няколко дена след победа!С цялата си злоба и негативизъм!Както винаги правиш,де!Бием,мълчание.....Падаме-това е твоят момент! А бе,теб да не би да са те изгонили от "Алвина"?Или не дай Боже да си се пробвал някъде другаде?
-1
 
 
Ще отстраните баба си. Ще се изненадам ако паднем с по-малко от 10 точки.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: