Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Спартак загуби с 0:3 от Волов у дома
Автор: Екип Varna24.bg 17:24 / 17.03.2010Коментари (14)2514
© Михаил Дечев
Спартак Варна загуби с 0:3 от шуменския Волов у дома в мач от 18-ия кръг на Източната Б група."Соколите" показаха слаба игра и логично паднаха с 0:3. Шуменският тим, който след есенния полусезон бе на опашкката в класирането, има вече седем точки в трите си мача през пролетта и все още не е допуснал попадение във вратата си.

Гостите атакуваха предимно по фланговете през първото полувреме и стигнаха до два гола, с което убиха интригата в двуБоя още преди почивката. В 19-ата мин Андрей Атанасов налхлу отляво и намери непокрития Захари Димитров, който необезпокояван насочи топката в мрежата за 0:1. При този резултат „соколите“ от Варна имаха отлична възможност да изравнят, но Иван Мартинов не нацели добре топката с воле и вратарят Генко Славов безпроблемно я улови. В 32-ата минута Димитър Гущеров центрира отлично към Джихат Камил и последният стреля ниско по диагонала за 0:2. До края на полувремето Спартак стигна само до един далечен удар на Илчо Илчев, минал покрай дясната греда.

През втората част домакините тръгнаха да търсят гол, но защитата на Волов стоеше добре и не допускаше опасни ситуации пред вратата си. В 51-ата минута шуменци като по чудо се разминаха с трето попадение след серия от удари към вратата на Банков. Четвърт час преди края на мача Андрей Атанасов направи резултата класически. Той се отскубна сам срещу Банков и го преодоля с техничен удар.

След този кръг Спартак продължава да е на четвърто място в класирането с 29 точки, а шуменци вече са 11-ти с 21.



„Спартак“ - „Волов“ 0:3

Голмайстори: Димитров-19, Кямил-32, Атанасов-75

„Спартак“ (1-4-3-3): Банков – Алексиев, Венков, Маринов, Дончев – Боев, Бояджиев, Илчев (55-Недев) - Генчев (46-Костадинов), Мартинов (69-Щерев), Димов

„Волов“: Славов, В.Василев, В. Илиев, Йорданов, Хасан, Кямил, Банчев (85-Загоров), Гущеров (46-Б.Илиев), Димитров (85-Загоров), Християнов, Атанасов

Съдия: Наско Димитров

Жълти картони: Илчев/Християнов, Атанасов

Стадион „Спартак“, 600 зрители








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
дано се оправите скоро , ама трябва като за начало да се отървете от кюфтето!!! сега решил треньора да сменя , сякаш той е виновен за сегашното ви положение...успех соколи и догодина да се върнете в А група (където ви е мястото)
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 18.03.2010 г.
0
 
 
Евала и че сред вас има хора! Останалото е пъпчиви деца!
+5
 
 
Като фен на Черно Море, мога само да съжалявам за ситуацията в Спартак Вн. Ходил съм на немалко двубои на соколите и изпитвам уважение към тях. За нашите дербита не се нуждаехме от огради. И това не трябва да се променя, заради няколко кретена. Ние сме варненци, а не софийски зомбита. Нямаше по-хубаво нещо от варненското дерби. Дано един ден Спартак отново играе в елита.
+1
 
 
Жалко наистина. Искаше ми се да гледам дерби.
-1
 
 
сипвайте си жито в гаванките и клюскайте по седенките пред панелните чудовища. На умряло. РРРРР, Спартаку Екбер, РРРРРРРРР
+1
 
 
Спартак е в ТРАУР!!! Моля за уважение!!! За умрелите или хубаво или нищо!!! Съжалявам ви ПЛЕБЕИ!!!
-1
 
 
За все още неосведомените, мачът беше продаден.Така ще е в следващите минимум 4 мача.С няколко думи "пари нема действайте".
-3
 
 
МА4А СВЪРШИ И СЪНИШТАТА НА СПАРТАК ЗА"А" С НЕГО СЪШТО!!!!!
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 17.03.2010 г.
+2
 
 
Пълна безхаберност и бездушие! Един пас не могат да си дадат като хората! Е как да дойда в Русе, кажете ми?! И там ще ни сложат една 5-ца, да ни се смеят византийците и цял свят!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: