Светислав Пешич - VIP гост на мача на звездите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:33 / 18.03.2010
553
Консултантът на националния тим по баскетбол и едно от най-големите имена в света на спорта Светослав Пешич ще бъде гост на Мача на звездите и ще хвърли първата топка. Шоуто е в неделя от 18 ч. в Двореца на културата и спорта във Варна. Легендарният сърбин ще наблюдава ден по-рано и дербито между „Левски“ и „Рилски спортист“, а след шоуто в морската столица потегля към Ямбол, за да наблюдава тренировките на 18-годишните национали. Пешич е един от най-титулуваните треньори в света. През 1993 г. той изведе непознатия тим на Германия до европейска титла, а през 2002 г. спечели световната титла с Югославия. Освен това сърбинът е завоювал Евролигата с тима на „Барселона“ през сезон 2002-2003.
Организаторите на двубоя заедно с шефа на съдийската комисия към БФ по баскетбол Иван Панов определиха съдийската тройка. Честта се пада на тримата най-добри български съдии в момента, а именно триото Марин Механджиев, Мирослав Томов и Владимир Цеков. Точно те ръководиха и финалната среща от турнира за Купата на България в Ямбол.
Припомняме, че в Мача на звездите ще участват четирима състезатели на „Евроинс-Черно море“ - Крум Дойчинов, Хрисимир Димитров, Александър Янев и Васил Кьосев, а Тихомир Желев ще се пусне в конкурса за стрелба от зоната за трите точки.
Вече започна и продажбата на билети, които са на цена 3 лв. за учащи, пенсионери и студенти и 5 лв. за всички останали.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).