Прескачат автомобил в конкурса за забивки на Мача на звездите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:54 / 19.03.2010
618
Стартовите състави в баскетболния Мач на звездите, който ще се играе в неделя от 18 ч. в зала "Конгресна" на ДКС във Варна, вече са ясни. Поради контузия в отбора на "Якобс 3 в 1" няма да може да играе Аарон Харпър, а неговото място ще бъде заето от Павел Маринов. Останалите баскетболисти в стартовия състав на водения от Иван Чолаков и Александър Тодоров отбора са Александър Груев, Иван Лилов, Перо Антич и Травис Питърсън. В отбора на "Тойота", воден от Константин Папазов и Дарин Великов, срещата ще започнат Асен Великов, Робърт Фрейзър Тодор Стойков, центърът на „Черно море“ Крум Дойчинов и Доналд Коул.

Осем баскетболисти ще се включат в надпреварата за стрелба от зоната за трите точки. Това са Иван Лилов, Тихомир Желев („Черно море“), Станислав Говедаров, Златин Георгиев, Александър Груев, Асен Великов, Мартин Дурчев и Мартин Маринов. В конкурса за забивки ще се включат шестима състезатели - Доналд Коул, Атанас Радев, Павел Маринов, Перо Антич, Христо Николов и Станислав Цонков. Люпотитното е, че един от тях ще прескочи автомобил, паркиран на самия терен, преди да забие.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).