Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Втора поредна класическа загуба за Спартак
Автор: Екип Varna24.bg 13:45 / 21.03.2010Коментари (8)1325
Отборът на Дунав Русе се завърна на върха в класирането на Източната Б група, след като победи с класическото 3:0 тима на Спартак Варна в мач от 19-я кръг. Първото попадение за Дунав реализира Ивайло Кирилов в края на първото полувреме от фаул. След почивката с голове се отличиха Росен Каптиев в 58-та и Георги Терзиев в 85-та минута. Гостите от Варна си усложниха ситуацията още повече след червения картон на Венцислав Маринов в 53-та минута. През първото полувреме при резултат 0:0 пък излизане на Георги Костадинов сам срещу вратаря на Дунав бе спряно с несъществуваща засада от съдиите. На трибуните в Русе имаше над 100 привърженици на соколите.
Другите резултати от кръга: Волов (Шумен) - Родопа - 3:0 служебно Несебър - Спартак (Пловдив) - 1:1 Миньор (Раднево) - Светкавица - 0:0 Добруджа - Свиленград - 0:2 Любимец - Калиакра - 0:1 Брестник - Черноморец (Балчик) - 0:0 Черноморец (Поморие) - почива







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 22.03.2010 г.
-1
 
 
И въпреки всичко - САМО СПАРТАК!
0
 
 
Лесно е да се плюе, как да се прави нещо, като няма пари, вярно е, че аз бих се борил за едната чест, ама като няма какво да дам на детето си да яде, знаеш ли колко бързо ще забравя за честта! Трябва да се обърне сериозно внимание на школите, там е истината и бъдещето, половината пари които влизат, трябва точно там да се инвестират. Докато има фенове, ще има и надежда! ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ ВАС!
0
 
 
горе главата,все някога ше се оправим.
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 21.03.2010 г.
-1
 
 
Момчета! Пак ли играхте за точен резултат?! Банков, рибо! Обнадеждих се, че като се върна в Спартак, ще имаме отново добър вратар, но избяга в Свиленград и формата ти сега е кръгла нула! Това не е Спартак! Вий сте жив т*шак!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: